عنوان خبر   :

افت قیمت شکر در هند در پی کاهش تقاضا و افزایش عرضه

دسته بندی :بازار
تاریخ ثبت    :5/4/1397
لینک خبر    : http://www.foodpress.ir/post.aspx?ID=19c27e0f2a09425c93972f77ed179aa3

افت قیمت شکر در هند در پی کاهش تقاضا و افزایش عرضه

مواد غذایی> اقتصاد غذا - در بازار هند قیمت شکر درجه M-30 و S-30 به ترتیب به هر صد کیلوگرم 3560-3450 روپیه و 3550-3440 روپیه تنزل یافت، نرخ های قبلی این دو نوع شکر به ترتیب 3670-3530 روپیه و 3670-3520 روپیه بوده است.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، شرایط ضعیف بر بازار عمده فروشی شکر حاکم بود زیرا از میزان تقاضای مصرف کنندگان از قبیل تولید کنندگان نوشابه و بستنی برای این فرآورده از سوی خریداران به منظور ذخیره سازی کاسته شده است.