عنوان خبر   :

قیمه نجفی دولت‌آباد در کنار دجله + عکس

دسته بندی :اخبار
تاریخ ثبت    :4/9/1391
لینک خبر    : http://www.foodpress.ir/post.aspx?ID=21652

قیمه نجفی دولت‌آباد در کنار دجله + عکس

شاید بسیاری از تهرانی‌ها در دولت‌آباد شهرری این غذا را خورده باشند؛ قیمه نجفی غذای سنتی شیعیان نجف است که هم طریقه پخت آن و هم طعم آن با قیمه‌های ایران تفاوت دارد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی فارس، شاید بسیاری از تهرانی‌ها در دولت‌آباد شهرری و یا مردم دیگر شهرها در منطقه عراقی‌نشین شهرهای قم، اصفهان، مشهد و ... در مراسم روز عاشورا این غذا را خورده باشند.

قیمه نجفی غذای سنتی شیعیان نجف است که هم طریقه پخت آن و هم طعم آن با قیمه‌های ایران تفاوت دارد.

برای پخت این قیمه بیش از شش ساعت گوشت و لپه را می‌پزند و پس از آن شش تا هفت ساعت گوشت و لپه و باقی مواد آن را می‌کوبند و پخت این قیمه بیش از 12 ساعت طول می‌کشد.

 

عکس‌های از پخت قیمه نجفی در حاشیه رود دجله را می‌توانید در این لینک ببینید.