عنوان خبر   :

در دومین جلسه زنجیره ارزش صنعت غذا با حضور رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری اعلام شد:

نقشه راه صنعت غذا تدوین می شود / تشکیل کنسرسیوم صادرات صنایع غذایی با حضور بزرگان

دسته بندی :اخبار برتر
تاریخ ثبت    :25/11/1399
لینک خبر    : http://www.foodpress.ir/post.aspx?ID=cdb34e0b6de7423483bfd9c3eaa7b40a

در دومین جلسه زنجیره ارزش صنعت غذا با حضور رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری اعلام شد:

نقشه راه صنعت غذا تدوین می شود / تشکیل کنسرسیوم صادرات صنایع غذایی با حضور بزرگان

صنایع غذایی> اقتصادغذا - دومین جلسه زنجیره ارزش صنعت غذا با حضور رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری و مدیران وزارت صمت، جهاد کشاورزی، بانک مرکزی و بزرگان صنایع غذایی با محوریت کانون انجمن های صنایع غذایی به میزبانی گروه صنعتی گلرنگ تشکیل شد.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فودپرس»، علی آقا‌محمدی، رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در این نشست با تاکید بر ضرورت توجه به بخش های مختلف زنجیره ارزش در صنایع کشور و به ویژه در صنعت غذا گفت: صنعت غذا با تدوین نقشه راه و توجه به بخش های مختلف زنجیره ارزش شامل تامین، تولید، توزیع و نیازهای پولی و مالی این زنجیره، می تواند اهداف تولید و صادرات غیر نفتی در افق 1404 را محقق کند.
وی خاطر نشان کرد: یکی از بخش های مهم زنجیره ارزش صنایع غذایی توجه به مقوله تامین است و از همین رو باید مواردی نظیر کشت قراردادی، کشت فراسرزمینی و استفاده از فناوری های نوین مورد توجه جدی قرار گیرد.
آقا محمدی تامین نیازهای مالی فعالان زنجیره ارزش صنعت غذا را حائز اهمیت دانست و گفت: با اصلاح نظام تامین منابع مالی وقیمت گذاری در کل زنجیره این صنعت باید تدبیری اندیشیده شود که دسترسی به بازارهای پولی و مالی برای فعالان این بخش تسهیل شود به طوری که با شناخت و احصا نیازهای پولی ومالی و متمرکز شدن روی آنها، نیازهایی نظیر تخصیص ارز و سرمایه در گردش به صورت مطلوبی برطرف شود.

رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مشکلات کشور در نظام توزیع تصریح کرد: نابسامانی در نظام توزیع و عرضه در بخش های مختلف، کشور را با چالش مواجه کرده است و جا دارد تا ساختار توزیع محصولات غذایی به ویژه در فروشگاه های زنجیره ای، شهرستانها، بازارهای منطقه ای و محلی به نحو شایسته ای سرو سامان بگیرد.
بنا بر این گزارش پیرو مباحث مطرح شده در جلسه نخست، مقرر شد کنسرسیوم صادراتی صنایع غذایی با محوریت شرکت های بزرگ صنعت غذا و کانون انجمن های صنایع غذایی تشکیل شود.
گفتنی است این جلسات به صورت منظم به ریاست علی آقا‌محمدی، رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به میزبانی بزرگان صنعت غذا برگزار می شود و دبیری جلسات بر عهده رشید عزیزپور دبیر کل کانون انجمن های صنایع غذایی است و نمایندگانی از وزارت صمت، جهاد کشاورزی و بانک مرکزی نیز در این جلسات حضور دارند.