پنج شنبه 2 اسفند ماه 1397  -  Thursday, February 21, 2019
eco 1انتخابات اتاق بازرگانی
بازار
0
شنبه 6 مرداد ماه 1397 ساعت 21:8

افت قیمت شکر، قهوه و آب پرتقال و افزایش نرخ کاکائو در بورس نیویورک

مواد غذایی> اقتصاد غذا - نرخ شکر برای تحویل در اکتبر در پایان معاملات روز جمعه مورخ 27 ژوئیه با 0.18 سنت کاهش به هر پوند 11.01 سنت رسید.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، قیمت شکر در پایان معاملات نزدیک به میانگین دامنه نوسان نرخ این فرآورده بود قیمت شکر برای ششمین هفته متوالی روندی نزولی داشت. در همین حال قیمت قهوه برای تحویل در سپتامبر با 0.13 سنت کاهش به هر پوند 109.70 سنت رسید. قیمت پایان معاملات روز جمعه نزدیک به سطح پایین روز جمعه بود به این ترتیب قیمت قهوه برای هفتمین هفته متوالی روندی رو به کاهش داشت. از سوی دیگر قیمت کاکائو در پایان معاملات روز جمعه با 76 دلار افزایش به هرتن 2321 دلار ترقی کرد. نرخ پایان معاملات به علت کمبودهای پوششی که در روز چهارشنبه موجودی آن به پایین ترین سطح در چهار ماه گذشته رسیده بود، ترقی کرد از دیگر تحولات بورس نیویورک افت 0.9 بهای پنبه بود و هر پوند آن 87.87 سنت معامله گردید. قیمت پنبه در پایان معاملات روز جمعه نزدیک به سطح بالای فعلی آن بود. قیمت آب پرتقال نیز افت 0.115 سنتی را تحمل کرد وهر پوند ان 1.6360 دلار معامله گردید.
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
شیرین عسل1
haraz1
زر فروکتوز
روغن نازگل
ghoncheh
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
زر ماکارون
فودیار
ارسال پیامک
آرد سازی پوسان
گروه صنعتی پارس استا
vioni
جوان
صنایع غذایی دلوسه
آب معدنی واتا
آیدین
صنایع غذایی مسرور
تک ماکارون
گروه صنعتی نان سحر
رستوران حاج محسن1
اقتصاد سبز
صنایع غذایی سحر همدان
تیتر20
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
صنایع غذایی ب آ
گروه صنایع  غذایی نان آوران
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
www.addlikebutton.net