پنج شنبه 26 مهر ماه 1397  -  Thursday, October 18, 2018
مارکتی/ قفسه ها تو پر نگه دار/markketyeco 1
بازار
0
شنبه 6 مرداد ماه 1397 ساعت 21:8

افت قیمت شکر، قهوه و آب پرتقال و افزایش نرخ کاکائو در بورس نیویورک

مواد غذایی> اقتصاد غذا - نرخ شکر برای تحویل در اکتبر در پایان معاملات روز جمعه مورخ 27 ژوئیه با 0.18 سنت کاهش به هر پوند 11.01 سنت رسید.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، قیمت شکر در پایان معاملات نزدیک به میانگین دامنه نوسان نرخ این فرآورده بود قیمت شکر برای ششمین هفته متوالی روندی نزولی داشت. در همین حال قیمت قهوه برای تحویل در سپتامبر با 0.13 سنت کاهش به هر پوند 109.70 سنت رسید. قیمت پایان معاملات روز جمعه نزدیک به سطح پایین روز جمعه بود به این ترتیب قیمت قهوه برای هفتمین هفته متوالی روندی رو به کاهش داشت. از سوی دیگر قیمت کاکائو در پایان معاملات روز جمعه با 76 دلار افزایش به هرتن 2321 دلار ترقی کرد. نرخ پایان معاملات به علت کمبودهای پوششی که در روز چهارشنبه موجودی آن به پایین ترین سطح در چهار ماه گذشته رسیده بود، ترقی کرد از دیگر تحولات بورس نیویورک افت 0.9 بهای پنبه بود و هر پوند آن 87.87 سنت معامله گردید. قیمت پنبه در پایان معاملات روز جمعه نزدیک به سطح بالای فعلی آن بود. قیمت آب پرتقال نیز افت 0.115 سنتی را تحمل کرد وهر پوند ان 1.6360 دلار معامله گردید.
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
روغن نازگل
شیرین عسل1
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
haraz1
زر فروکتوز
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
کشاورزی
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
آیدین
صنایع غذایی سحر همدان
صنایع غذایی ب آ
ارسال پیامک
گروه صنعتی پارس استا
آب معدنی واتا
تیتر20
تک ماکارون
رستوران حاج محسن1
جوان
گروه صنایع  غذایی نان آوران
آرد سازی پوسان
زر ماکارون
vioni
گروه صنعتی نان سحر
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
صنایع غذایی مسرور
فودیار
اقتصاد سبز
صنایع غذایی دلوسه
www.addlikebutton.net