پنج شنبه 22 آذر ماه 1397  -  Thursday, December 13, 2018
eco 1مارکتی/ قفسه ها تو پر نگه دار/markkety
بازار
0
شنبه 6 مرداد ماه 1397 ساعت 21:8

افت قیمت شکر، قهوه و آب پرتقال و افزایش نرخ کاکائو در بورس نیویورک

مواد غذایی> اقتصاد غذا - نرخ شکر برای تحویل در اکتبر در پایان معاملات روز جمعه مورخ 27 ژوئیه با 0.18 سنت کاهش به هر پوند 11.01 سنت رسید.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، قیمت شکر در پایان معاملات نزدیک به میانگین دامنه نوسان نرخ این فرآورده بود قیمت شکر برای ششمین هفته متوالی روندی نزولی داشت. در همین حال قیمت قهوه برای تحویل در سپتامبر با 0.13 سنت کاهش به هر پوند 109.70 سنت رسید. قیمت پایان معاملات روز جمعه نزدیک به سطح پایین روز جمعه بود به این ترتیب قیمت قهوه برای هفتمین هفته متوالی روندی رو به کاهش داشت. از سوی دیگر قیمت کاکائو در پایان معاملات روز جمعه با 76 دلار افزایش به هرتن 2321 دلار ترقی کرد. نرخ پایان معاملات به علت کمبودهای پوششی که در روز چهارشنبه موجودی آن به پایین ترین سطح در چهار ماه گذشته رسیده بود، ترقی کرد از دیگر تحولات بورس نیویورک افت 0.9 بهای پنبه بود و هر پوند آن 87.87 سنت معامله گردید. قیمت پنبه در پایان معاملات روز جمعه نزدیک به سطح بالای فعلی آن بود. قیمت آب پرتقال نیز افت 0.115 سنتی را تحمل کرد وهر پوند ان 1.6360 دلار معامله گردید.
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
زر فروکتوز
شیرین عسل1
haraz1
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
روغن نازگل
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
کشاورزی
تک ماکارون
گروه صنایع  غذایی نان آوران
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
آیدین
فودیار
آب معدنی واتا
زر ماکارون
جوان
اقتصاد سبز
صنایع غذایی سحر همدان
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
vioni
تیتر20
صنایع غذایی مسرور
صنایع غذایی دلوسه
صنایع غذایی ب آ
گروه صنعتی نان سحر
ارسال پیامک
گروه صنعتی پارس استا
آرد سازی پوسان
رستوران حاج محسن1
www.addlikebutton.net