پنج شنبه 2 آذر ماه 1396  -  Thursday, November 23, 2017
eco 1roghan2مه کامه
دیگه چه خبر
1
پنج شنبه 23 دى ماه 1395 ساعت 13:11

دانه ای مفید برای هر نوع مزاج

مواد غذایی> یک متخصص طب سنتی با تشریح پرهیزات مصرف عدس در برخی گروه‌های بیمار به بیان خوبی‌های مصرف سیب به عنوان معدود میوه‌هایی که برای هر نوع مزاجی مفید است، پرداخت.

درباره ادعایی که عنوان می‌شود یکی از عوامل اصلی بیمار‌ی‌ای چون سرطان می‌تواند مصرف عدس باشد، عنوان کرد: عدس از سری حبوبات طبع سرد و خشک است، درباره عدس یا هر غذای دیگری چنین ادعاهایی را نمی‌توان فقط با خواندن بخشی از کتب طب سنتی تفسیر کرد زیرا شاید در کتبی آمده باشد که برای فلان افراد، مصرف عدس اشکال دارد ولی این طور نیست که ما این توصیه را به همه افراد تعمیم دهیم.

وی ادامه داد: اتفاقاً عدس در طب سنتی خیلی کاربرد و خواص دارد به خصوص برای خانم‌هایی که خونریزی‌های قاعدگی خیلی شدید دارند و ما در طب سنتی آب عدس و عدس پخته را توصیه می‌کنیم، ولی برای کسی که دچار سرطان است جزو پرهیزات می‌گذاریم، چون عدس سودازا است و کسی که مثلاً سرطان یا هر بیماری که غلبه سودا در بدن داشته باشد به اندازه کافی سودا در بدن دارد یا حتی بیشتر از حد دارد که باعث بیماری در بدنش شده است.

این متخصص طب سنتی عنوان کرد: بنابراین به بیمار مبتلا به سرطان مصرف عدس که در بدن سودا ایجاد می‌کند را توصیه می‌کنیم نخورد ولی این مربوط به همه افراد نیست زیرا در برخی افراد مصرف عدس مفید است.

مقیمی بیان داشت: هر ماده غذایی ممکن است برای یک سری از افراد خوب باشد و برای سری دیگر خوب نباشد. بنابراین اصلاً نمی‌شود توصیه کرد که فلان ماده غذایی 100 درصد برای همه افراد سرطان زاست و کلاً حذف کنیم.

وی خاطرنشان کرد: البته بالعکس این را ممکن است داشته باشیم مثلاً سیب برای تقریباً تمام مزاج‌ها و تمام افراد خوب است و نمی‌توانیم بگوییم که سیب برای فلان گروه بیماران کاملاً مضر است. برخی مواد غذایی هستند که برای تمام افراد خوب است ولی اینکه توصیه کنیم یک ماده غذایی را همه افراد از سبد غذایی‌شان حذف کنند چنین توصیه ای نداریم.


منبع:شفاآنلاین
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
روغن نازگل
تلگرام فودپرس
zarforoktoz
shirinasal1
farda
haraz1
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
تک ماکارون
vioni
گروه صنعتی نان سحر
صنایع غذایی سحر همدان
صنایع غذایی مسرور
BA
رستوران حاج محسن1
آرد سازی پوسان
زر ماکارون
تیتر20
صنایع غذایی دلوسه
آب معدنی واتا
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
فودیار
جوان
ارسال پیامک
اقتصاد سبز
گروه صنعتی پارس استا
گروه صنایع  غذایی نان آوران
آیدین
www.addlikebutton.net