شنبه 18 ارديبهشت ماه 1400  -  Saturday, May 8, 2021
peminaچاپ و بسته بندی2pegah
دیگه چه خبر
1
شنبه 4 مرداد ماه 1399 ساعت 13:43

ویتامین D می تواند نقش مهمی در بهبود کووید ۱۹ داشته باشد

غذا و تغذیه> مطالعات نشان می دهد ویتامین D نقش مهم و تکمیلی در درمان بیماری کووید ۱۹ دارد چراکه قادر به توقف برخی واکنش های پیش التهابی به کروناویروس است.

 بررسی ۱۰ مطالعه مربوط به نهادهای تحقیقاتی امریکایی، بریتانیایی و آلمانی نشان می‌دهد ویتامین D در درمان بیماری کووید ۱۹ نقش مهمی دارد.

محققان معتقدند واکنش‌های ایمنی التهابی در از بین بردن مؤثر عوامل بیماری زا لازم و ضروری هستند.

محققان در این مطالعه نشان دادند که درمان کمکی با ویتامین D همراه با سایر داروهای ایمنوتراپی راهی مفید و سودمند در کاهش التهاب شدید ناشی از کووید ۱۹ حاد است.

محققان معتقدند متابولیت های فعال ویتامین D می‌توانند به نرمال شدن ژن‌های تحریک شده از طریق کروناویروس منجر شوند. این شرایط با کمک به درمان بیماران کووید ۱۹ همراه است.

منبع:مهر
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
نظرسنجی
عملکرد کانون انجمنهای صنایع غذایی را در دفاع از صنعت غذا چگونه ارزیابی می کنید؟
goncheh1
nazgol
pegah2
لاکیدووو
شیرین عسل1
mihan
haraz1
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
shirinvatan
tabiat j
زرفروکتوز1
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
صنایع غذایی مسرور
ارسال پیامک
گروه صنایع  غذایی نان آوران
رستوران حاج محسن1
tejarat talaie
زر ماکارون
vioni
گروه صنعتی پارس استا
صنایع غذایی سحر همدان
تیتر20
صنایع غذایی ب آ
آیدین
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
صنایع غذایی دلوسه
تک ماکارون
آرد سازی پوسان
گروه صنعتی نان سحر
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
حلبچی
آب معدنی واتا