پنج شنبه 22 آذر ماه 1397  -  Thursday, December 13, 2018
مارکتی/ قفسه ها تو پر نگه دار/markketyeco 1
اخبار برتر
0
دو شنبه 25 تير ماه 1397 ساعت 11:56

گمرک اعلام کرد:

حداکثر فاصله زمانی بین پروفرم و ثبت سفارش برای کالاهای بورسی و کشاورزی یک ماه شد+ سند

مواد غذایی> اقتصاد غذا - گمرک جمهوری اسلامی ایران حداکثر فاصله زمانی بین پروفرم و ثبت سفارش قابل قبول برای انواع کالاهای بورسی و کشاورزی را  یک ماه اعلام کرد.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، خداکرم اسکندری مدیرکل دفتر بررسی و تعیین ارزش و تعرفه گمرک جمهوری اسلامی ایران در نامه ای به مدیران گمرکات اجرایی اعلام کرد:
با عنایت به نوسان قیمت انواع کالاهای بورسی و کشاورزی نظیر آهن آلات ، چای و ... و از آنجایی که طبق مفاد مواد ۱۳ و ۱۴ آیین نامه اجرایی قانون امور گمرکی ملاک رسیدگی به ارزش کالا تاریخ پروفرم می باشد و برخی از واردکنندگان با سوء استفاده از مواد مذکور و با ارائه پروفرم غیر متعارف با تاریخ های قبل از افزایش قیمت کالا و با نرخ تسعیر ارز پایین‌تر و یا بالاتر نسبت به ثبت سفارش اقدام و این عمل موجب تضییع حقوق دولت و یا در مواردی که ارز مبادله‌ای تخصیص یابد باعث خروج ارز گردیده و زمینه ایجاد رقابت ناسالم در سطح اقتصاد ملی و بازار می گردد. لذا به منظور جلوگیری از سوء استفاده و ایجاد فضای رقابتی سالم حداکثر فاصله زمانی بین پروفرم و ثبت سفارش قابل قبول از نظر این دفتر یک ماه اعلام می گردد. خواهشمند است از پذیرش اسناد غیر متعارف خودداری فرمایید.



لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
شیرین عسل1
haraz1
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
روغن نازگل
زر فروکتوز
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
کشاورزی
صنایع غذایی ب آ
آرد سازی پوسان
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
گروه صنعتی نان سحر
صنایع غذایی سحر همدان
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
فودیار
زر ماکارون
صنایع غذایی مسرور
جوان
آب معدنی واتا
vioni
تک ماکارون
آیدین
گروه صنعتی پارس استا
گروه صنایع  غذایی نان آوران
ارسال پیامک
اقتصاد سبز
رستوران حاج محسن1
صنایع غذایی دلوسه
تیتر20
www.addlikebutton.net