پنج شنبه 6 تير ماه 1398  -  Thursday, June 27, 2019
pegaheco 1
دیگه چه خبر
3
دو شنبه 6 خرداد ماه 1398 ساعت 18:52

میوه‌ای خاص سرشار از پتاسیم و پروتئین

 غذا و تغذیه> متخصص تغذیه گفت: هر «آووکادو» حدودا ۴ گرم پروتئین دارد به طوری که همه ۱۸ اسید آمینه ضروری را می‌توان در این میوه یافت.

محمد آذرفر متخصص تغذیه در خصوص خواص «آواکادو» توضیح داد: هر «آووکادو» حدودا ۴ گرم پروتئین دارد به طوری که همه ۱۸ اسید آمینه ضروری را می‌توان در این میوه یافت.

وی با بیان اینکه همه این اسیدآمینه‌ها، زیست فراهم هستند، اظهار داشت: یعنی بدون هیچ تغییری وارد دستگاه گردش خون بدن می‌شوند و به دلیل وجود پروتئین فراوان در آووکادو، این میوه یک منبع عالی پروتئین است.

متخصص تغذیه(Nutrition) با بیان اینکه هر وقت صحبت از پتاسیم می‌شود، همه موز را به عنوان منبعی برای پتاسیم نام می‌برند تصریح کرد: پتاسیم موجود در آووکادو حتی از موز هم بیشتر است. یک «آووکادو» متوسط دارای ۹۷۵ میلی‌گرم پتاسیم است. برای حفظ سلامت کلیه، فشار خون و سلامت عضلات، وجود پتاسیم ضروری است.

آذرفر افزود: «آووکادوها» یکی از سالم‌ترین محصولات طبیعی هستند، چرا که در صورت استفاده از آفتکش‌ها نیز این میوه به دلیل پوشش سختی که دارد، آلوده نمی‌شود؛ «آووکادوها» دارای چربی‌های سالم (Healthy)هستند و طعم مطلوبی دارند. می‌توان از آنها در تهیه ساندویچ‌ها، سالادها و… استفاده کرد.

منبع:شفاآنلاین
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
ghoncheh
haraz1
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
زرفروکتوز1
روغن نازگل
شیرین عسل1
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
صنایع غذایی سحر همدان
تیتر20
گروه صنایع  غذایی نان آوران
گروه صنعتی نان سحر
آیدین
صنایع غذایی مسرور
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
زر ماکارون
گروه صنعتی پارس استا
رستوران حاج محسن1
آب معدنی واتا
ارسال پیامک
صنایع غذایی دلوسه
vioni
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
آرد سازی پوسان
تک ماکارون
صنایع غذایی ب آ