سه شنبه 2 بهمن ماه 1397  -  Tuesday, January 22, 2019
eco 1مارکتی/ قفسه ها تو پر نگه دار/markkety
دیگه چه خبر
1
یک شنبه 15 بهمن ماه 1396 ساعت 11:17

دمنوشی برای کاهش ریفلاکس ناشی از اضطراب

غذا و تغذیه> دمنوش به و گل محمدی (همراه با هم) برای کاهش ریفلاکس، بهبود تخلیه معده و کاهش تپش قلب(heart beat) اضطرابی سودمند است و برانگیختگی هیجانی را تعدیل می‌کند.

کسانی که در پی رویارویی با استرس(Stress) دچار ریفلاکس می‌شوند, بهتر است به جای چای معمول، روزی دو بار این دمنوش را حدود یک ساعت بعد از غذا بنوشند. 

 برای اثربخشی بهتر، این دم نوش بهتر است, دمنوش خوبِ خوب دم بکشد تا مزه آن گس و دبش درآید, این دمنوش باید بدون شیرین‌کننده یا با کمترین اندازه شیرین‌کننده (چه قند و چه نبات یا عسل) نوشیده شود. 

گاهی عصاره گل سرخ را در بینی بچکانید برای آرامش اعصاب، آرامش‌بخشی، خواب‌آوری و بهبود روحیه خیلی خوب است, گل سرخ دارای طبع گرم است که بر سیستم اعصاب تاثیر مثبت می‌گذارد.

بوییدن گل سرخ و گلاب برای بهبود سردرد های ناشی از گرمی بسیار خوب است, اینکه در مراسم عزا از آن استفاده می‌شود به‌دلیل این است که افراد عزادار دچار استرس و غم یا کم‌خوابی هستند لذا مغز آنها رو به حرارت و خشکی رفته است لذا تحمل صبر بر مصیبت را بیشتر می کند پس مفرح (شادی بخش) است.

منبع:شفا آنلاین
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
شیرین عسل1
haraz1
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
روغن نازگل
ghoncheh
زر فروکتوز
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
کشاورزی
صنایع غذایی سحر همدان
تک ماکارون
زر ماکارون
صنایع غذایی مسرور
تیتر20
vioni
گروه صنعتی پارس استا
گروه صنایع  غذایی نان آوران
صنایع غذایی دلوسه
آیدین
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
جوان
آرد سازی پوسان
رستوران حاج محسن1
ارسال پیامک
گروه صنعتی نان سحر
صنایع غذایی ب آ
فودیار
اقتصاد سبز
آب معدنی واتا
www.addlikebutton.net