شنبه 5 خرداد ماه 1397  -  Saturday, May 26, 2018
مارکتی/ قفسه ها تو پر نگه دار/markketyeco 1
دیگه چه خبر
1
یک شنبه 15 بهمن ماه 1396 ساعت 11:17

دمنوشی برای کاهش ریفلاکس ناشی از اضطراب

غذا و تغذیه> دمنوش به و گل محمدی (همراه با هم) برای کاهش ریفلاکس، بهبود تخلیه معده و کاهش تپش قلب(heart beat) اضطرابی سودمند است و برانگیختگی هیجانی را تعدیل می‌کند.

کسانی که در پی رویارویی با استرس(Stress) دچار ریفلاکس می‌شوند, بهتر است به جای چای معمول، روزی دو بار این دمنوش را حدود یک ساعت بعد از غذا بنوشند. 

 برای اثربخشی بهتر، این دم نوش بهتر است, دمنوش خوبِ خوب دم بکشد تا مزه آن گس و دبش درآید, این دمنوش باید بدون شیرین‌کننده یا با کمترین اندازه شیرین‌کننده (چه قند و چه نبات یا عسل) نوشیده شود. 

گاهی عصاره گل سرخ را در بینی بچکانید برای آرامش اعصاب، آرامش‌بخشی، خواب‌آوری و بهبود روحیه خیلی خوب است, گل سرخ دارای طبع گرم است که بر سیستم اعصاب تاثیر مثبت می‌گذارد.

بوییدن گل سرخ و گلاب برای بهبود سردرد های ناشی از گرمی بسیار خوب است, اینکه در مراسم عزا از آن استفاده می‌شود به‌دلیل این است که افراد عزادار دچار استرس و غم یا کم‌خوابی هستند لذا مغز آنها رو به حرارت و خشکی رفته است لذا تحمل صبر بر مصیبت را بیشتر می کند پس مفرح (شادی بخش) است.

منبع:شفا آنلاین
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
shirinasal3
zarforoktoz
haraz1
روغن نازگل
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
صنایع غذایی دلوسه
تیتر20
فودیار
BA
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
اقتصاد سبز
تک ماکارون
آب معدنی واتا
ارسال پیامک
گروه صنعتی پارس استا
گروه صنایع  غذایی نان آوران
vioni
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
صنایع غذایی مسرور
زر ماکارون
جوان
آیدین
گروه صنعتی نان سحر
رستوران حاج محسن1
آرد سازی پوسان
صنایع غذایی سحر همدان
www.addlikebutton.net