چهار شنبه 7 خرداد ماه 1399  -  Wednesday, May 27, 2020
eco 1pegah
دیگه چه خبر
0
یک شنبه 16 تير ماه 1398 ساعت 11:35

ژن یا رژیم غذایی؛ کدام‌یک تاثیر بیشتری در افزایش وزن دارد؟

غذا و تغذیه> محققان اظهار کردند: ژن‌ها نسبت به رژیم غذایی تاثیر کمتری در چاقی افراد دارند.

 محققان در گزارشی که در مجله BMJ، منتشر شده، اظهار کردند: افرادی به صورت ژنتیکی در معرض افزایش وزن هستند که شیوه زندگی ناسالم هم باعث می‌شود این مشکل افزایش پیدا کرده و منجر به اضافه وزن بیشتر شود.

اندازه‌گیری استاندارد برای چاقی<Obesity>، شاخص توده بدن (BMI)، بر اساس وزن و قد محاسبه می‌شود. شاخص توده بدن ۲۵ تا ۳۰ نشان می‌دهد که فرد اضافه وزن دارد. ۳۰ و بالاتر از آن هم که چاقی را نشان می‌دهد.

چاقی از مهمترین عوامل خطرساز برای حملات قلبی، سکته مغزی، دیابت و ابتلاء به برخی سرطان‌هاست.

بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهانی، حدود چهار درصد از بزرگسالان در اواسط دهه ۱۹۷۰ دارای شاخص توده بدنی ۳۰ و بالاتر بودند.

کارشناسان عنوان کردند: تا سال ۲۰۱۶، این رقم ۱۱ درصد برای مردان و ۱۵ درصد مربوط به زنان بود. افزایش وزن در میان کودکان هم از چهار درصد در سال ۱۹۷۵ به بیش از ۱۸ درصد در سال ۲۰۱۶ رسیده است.

برای نشان دادن تأثیر نسبی محیط و ژن‌ها برای چاقی، دانشمندان نروژی اطلاعات مرتبط با قد و وزن نزدیک به ۱۲۰ هزار نفر را بین سال‌های ۱۹۶۳ تا ۲۰۰۸ مورد بررسی قرار دادند. نتایج نشان داد ژن‌ها نسبت به رژیم غذایی<diet> تأثیر کمتری در چاقی افراد دارند.

منبع:مدیکال اکسپرس
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
نظرسنجی
عملکرد کانون انجمنهای صنایع غذایی را در دفاع از صنعت غذا چگونه ارزیابی می کنید؟
goncheh1
nazgol
haraz1
زرفروکتوز1
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
sobhan
رمضان
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
آرد سازی پوسان
صنایع غذایی دلوسه
تیتر20
آیدین
رستوران حاج محسن1
تک ماکارون
زر ماکارون
صنایع غذایی ب آ
صنایع غذایی مسرور
گروه صنعتی نان سحر
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
صنایع غذایی سحر همدان
گروه صنعتی پارس استا
گروه صنایع  غذایی نان آوران
vioni
ارسال پیامک
آب معدنی واتا