سه شنبه 1 مرداد ماه 1398  -  Tuesday, July 23, 2019
eco 1pegah
دیگه چه خبر
0
یک شنبه 16 تير ماه 1398 ساعت 11:35

ژن یا رژیم غذایی؛ کدام‌یک تاثیر بیشتری در افزایش وزن دارد؟

غذا و تغذیه> محققان اظهار کردند: ژن‌ها نسبت به رژیم غذایی تاثیر کمتری در چاقی افراد دارند.

 محققان در گزارشی که در مجله BMJ، منتشر شده، اظهار کردند: افرادی به صورت ژنتیکی در معرض افزایش وزن هستند که شیوه زندگی ناسالم هم باعث می‌شود این مشکل افزایش پیدا کرده و منجر به اضافه وزن بیشتر شود.

اندازه‌گیری استاندارد برای چاقی<Obesity>، شاخص توده بدن (BMI)، بر اساس وزن و قد محاسبه می‌شود. شاخص توده بدن ۲۵ تا ۳۰ نشان می‌دهد که فرد اضافه وزن دارد. ۳۰ و بالاتر از آن هم که چاقی را نشان می‌دهد.

چاقی از مهمترین عوامل خطرساز برای حملات قلبی، سکته مغزی، دیابت و ابتلاء به برخی سرطان‌هاست.

بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهانی، حدود چهار درصد از بزرگسالان در اواسط دهه ۱۹۷۰ دارای شاخص توده بدنی ۳۰ و بالاتر بودند.

کارشناسان عنوان کردند: تا سال ۲۰۱۶، این رقم ۱۱ درصد برای مردان و ۱۵ درصد مربوط به زنان بود. افزایش وزن در میان کودکان هم از چهار درصد در سال ۱۹۷۵ به بیش از ۱۸ درصد در سال ۲۰۱۶ رسیده است.

برای نشان دادن تأثیر نسبی محیط و ژن‌ها برای چاقی، دانشمندان نروژی اطلاعات مرتبط با قد و وزن نزدیک به ۱۲۰ هزار نفر را بین سال‌های ۱۹۶۳ تا ۲۰۰۸ مورد بررسی قرار دادند. نتایج نشان داد ژن‌ها نسبت به رژیم غذایی<diet> تأثیر کمتری در چاقی افراد دارند.

منبع:مدیکال اکسپرس
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
ghoncheh
زرفروکتوز1
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
پگاه
شیرین عسل1
haraz1
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
صنایع غذایی سحر همدان
زر ماکارون
صنایع غذایی دلوسه
آیدین
تک ماکارون
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
تیتر20
گروه صنایع  غذایی نان آوران
آب معدنی واتا
آرد سازی پوسان
صنایع غذایی مسرور
صنایع غذایی ب آ
ارسال پیامک
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
رستوران حاج محسن1
vioni
گروه صنعتی نان سحر
گروه صنعتی پارس استا