شنبه 4 آذر ماه 1396  -  Saturday, November 25, 2017
eco 1roghan2مه کامه
دیگه چه خبر
0
پنج شنبه 25 خرداد ماه 1396 ساعت 10:30

شیوع وبا در مناطق شمالی کشور/ آب های زیر زمینی، عامل انتقال وبا به انسان

رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در گفتگو با خبرنگار جامعه خبرگزاری میزان گفت: بیماری وبا بیشتر در مناصق شمالی و در آب و هوای مربوط مرطوب شیوع پیدا می‌کند و عامل اصلی انتقال آن، آب‌های آلوده است.

محمد حسین عزیزی در خصوص شیوع بیماری وبا در مناطق شمالی کشور گفت: وبا از جمله بیماری‌های واگیرداری است که ویروس آن بیشتر در مناطق شمالی کشور در شرایط آب و هوایی مرطوب رشد و منتشر می‌شود و در حال حاضر در این مناطق شروع به فعالیت کرده است.

وی افزود: آب‌های آلوده یکی از مهمترین عامل انتقال بیماری وبا است. این در حالی است که مدفوع انسان در طی فرآیند ارتباط فاضلاب‌های انسانی با آب‌های زیر زمینی، آب را آلوده کرده و در صورت مصرف آن افراد بیمار می‌شوند. 

 رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران خاطر نشان کرد:وبا تن‌ها از طریق دهان و ارتباط مستقیم با افراد مبتلا به بیماری منتقل می‌شود بنابراین مصرف آب رود خانه‌ها و جوی‌ها برای آشامیدن و شست و شو خطرناک است ومی تواند بیماری را به راحتی به فرد منتقل کند. 

وی عنوان کرد: آبیاری و کاشت سبزیجات و میوه جات توسط آب‌های زیر زمینی و آب جوی‌ها و رودخانه ها، میتواند خطر ابتلا به بیماری را افزایش دهد؛ بنابراین توصیه می‌شود کشاورزان در نوع آب مصرفی برای آبیاری این محصولا دقت لازم را داشته باشند و از سلامت آب‌های زیرزمینی قبل از مصرف اطمینان حاصل کنند. 
عزیزی اذعان داشت: محصولاتی، چون حبوبات و برنج، در صورت آبیاری با آب‌های آلوده به فاضلاب و ناقل بیماری وبا، نمی‌توانند ناقل بیماری وبا باشند چرا که قبل از مصرف، این محصولات خشک شده و همه میکروب‌های موجود در آن از بین می‌رود. 

وی در ادامه گفت: با برخورد پوست با آب‌های زیر زمینی در مشاغلی، چون شالیکار‌های برنج، وبا منتقل نمی‌شود و تنه از طریف خوردن آب آلوده از دهان بیماری به بدن وارد می‌شود؛ بنابراین توصیه می‌شود از آب‌های تصفیه شده، جوشانده شده و آب‌های بسته بندی شده برای آشامیدن استفاده شود.

رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران خاطر نشان کرد: رعایت نکات بهداشتی، شستن مداوم دستها، جداسازی وسایل شخصی فرد مبتلا و عدم ارتباط مستقیم با بیمار مبتلا می‌تواند امکان انتقال بیماری را کاهش دهد. همچنین توصیه می‌شود در صورت بروز علائم بیماری، چون اسهال و استفراغ شدید در بدن، حتما به پزشک مراجعه شده و از نگهداری بیمار در خانه اکیدا پرهیز شود. 
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
farda
تلگرام فودپرس
روغن نازگل
haraz1
zarforoktoz
shirinasal1
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
آرد سازی پوسان
ارسال پیامک
گروه صنایع  غذایی نان آوران
صنایع غذایی دلوسه
رستوران حاج محسن1
vioni
زر ماکارون
صنایع غذایی مسرور
آیدین
تک ماکارون
صنایع غذایی سحر همدان
تیتر20
جوان
آب معدنی واتا
فودیار
گروه صنعتی پارس استا
اقتصاد سبز
BA
گروه صنعتی نان سحر
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
www.addlikebutton.net