سه شنبه 4 مهر ماه 1396  -  Tuesday, September 26, 2017
مه کامهeco 1
دیگه چه خبر
1
سه شنبه 10 مرداد ماه 1396 ساعت 12:57

مهمترین عامل میگرن را بشناسید

غذا و تغذیه> کارشناسان تغذیه معتقدند که مصرف بی‌رویه نمک مهمترین عامل میگرن (سردرد عصبی) است.

حسین عبدالعزیزی با اشاره به اینکه شهروندان خطرات استفاده بی‌رویه از نمک طعام را جدی بگیرند، اظهار داشت: استفاده کم از نمک طعام مطلوب است، اما خوردن غذا با نمک مسئله دیگری است.

این کارشناس بهداشت مواد غذایی با بیان اینکه میزان مصرف نمک طعام 6 تا 18 گرم است، افزود: مصرف بیش از این میزان نمک طعام باعث افزایش فشار خون و بیماری قلبی می‌شود.عبدالعزیزی تصریح کرد: کارشناسان معتقدند که مصرف بی‌رویه نمک مهمترین عامل میگرن (سردرد عصبی) است.

وی در ادامه اظهار داشت: نمک همچنین باعث آب جمع‌شدگی در بدن، از دست دادن پتاسیم و تورم در پاها می‌شود.عبدالعزیزی گفت: پتاسیم برای جذب و استفاده پروتئین در بدن ضروری است.

این کارشناس مواد غذاییخاطر نشان کرد : چنانچه شهروندان بخواهند میزان نمک خود را کاهش دهند می‌بایست از نوشیدن کوشاب (ماء الشعیر)، استفاده از منوسدیم گلوتامات، جوش شیرین، پودر پخت‌وپز و از خوردن گوشت‌هایی همچون ژامبون، سوسیس، غذاهای کنسروشده و یا یخ‌زده پرهیز کنند و  آشامیدنی‌های رژیمی ممکن است کم‌کالری باشند اما حاوی نمک هستند.

منبع:صدا و سیما
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
zarforoktoz
روغن نازگل
تلگرام فودپرس
shirinasal1
farda
Haraz
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
فودیار
ارسال پیامک
اقتصاد سبز
آرد سازی پوسان
صنایع غذایی دلوسه
جوان
صنایع غذایی سحر همدان
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
آب معدنی واتا
آیدین
زر ماکارون
رستوران حاج محسن1
تک ماکارون
تیتر20
گروه صنعتی پارس استا
گروه صنعتی نان سحر
گروه صنایع  غذایی نان آوران
BA
صنایع غذایی مسرور
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
vioni
www.addlikebutton.net