شنبه 27 بهمن ماه 1397  -  Saturday, February 16, 2019
انتخابات اتاق بازرگانیeco 1
دیگه چه خبر
2
پنج شنبه 18 بهمن ماه 1397 ساعت 22:8

با این غذای محلی از پیری زودرس در امان بمانید

غذا و تغذیه> یک پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی غذا را در رفع تهوع، استفراغ، طراوت و جوان سازی پوست و پیشگیری از پیری زودرس موثر دانست.

کوفته آب سماق یکی از غذا‌های سنتی کاشان و حاوی ویتامین‌های A، B، C، E، D، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، پروتئین، کلسیم، آهن، اسیدفولیک، منیزیم، منگنز، سلنیوم، روی (زینک)، گوگرد، سولفور، کولین، فیبر، فسفر، اسیدچرب امگا ۳، متیل کالیک اسید و غیره است.

برای بررسی خواص کوفته آب سماق کاشان و اینکه مصرف این غذا برای چه افرادی مفید است حیدرعظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی  مطالبی را عنوان نمودند.

مهم‌ترین خواص کوفته آب سماق کاشان

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مهم‌ترین خواص کوفته آب سماق کاشان بیان کرد: این غذا دارای پروتئین بالایی است و موجب تقویت عمومی، افزایش انرژی و عضلانی شدن بدن می‌شود؛ لذا برای ورزشکاران، مخصوصا بدن‌سازان و کودکان در حال رشد بسیار مفید است.

وی افزود: کوفته آب سماق کاشان دارای ویتامین B۱۲، آهن و اسیدفولیک است و موجب افزایش گلبول‌های قرمز خون و رفع کم‌خونی می‌شود، لذا برای زنان باردار و جنین مفید است.

عظمایی بیان کرد: این غذا به علت داشتن ویتامین‌های A، E و C خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن و محافظت از آن در برابر انواع بیماری‌ها مخصوصا سرطان‌ها(Cancers) می‌شود.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: کوفته آب سماق کاشان تاثیر چشمگیری در تقویت بینایی و پیشگیری از آب مروارید (کاتاراکت) و تباهی لکه زرد (ماکولا) دارد.

وی اظهار کرد: ویتامین D، کلسیم، منیزیم، فسفر و سلنیوم موجود در این غذا موجب تقویت و استحکام استخوان و دندان می‌شود و از پوکی استخوان و آرتروز پیشگیری می‌کند.

عظمایی بیان کرد: کوفته آب سماق کاشان دارای انواع ویتامین‌ها و املاح معدنی مفید است، موجب تقویت، طراوت و جوان‌سازی پوست و مو می‌شود و از پیری زودرس پیشگیری(prevention) می‌کند.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: تصفیه خون، رفع کبدچرب، سم‌زدایی بدن، تقویت دستگاه گوارش، ضد تهوع و استفراغ، کنترل قند، فشار و چربی خون از دیگر خواص این غذای بی‌نظیر است.

مواد لازم کوفته آب سماق کاشان (۴ نفر)

-گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
-آب ۲ لیوان
-آردنخودچی ۱۵۰ گرم
-کره محلی ۲ قاشق غذاخوری
-پیاز متوسط ۲ عدد
-نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
-سماق کوبیده نشده به مقدار لازم

طرز تهیه کوفته آب سماق کاشان

-برای تهیه این غذا ابتدا یک عدد پیاز را رنده کرده و با گوشت چرخ‌کرده مخلوط می‌کنیم.
-نمک، فلفل، زردچوبه و آردنخودچی را اضافه کرده و کاملا مخلوط می‌کنیم تا حالت چسبندگی پیدا کند.
-مقداری از مواد را برمی‌داریم و به شکل گلوله‌های کوچک شکل می‌دهیم.
-یک قاشق غذاخوری از کره محلی را داخل قابلمه می‌ریزیم و کوفته‌ها را به آرامی در آن تفت می‌دهیم تا خودش را بگیرد.
-سپس آب سماق را آماده می‌کنیم؛ برای این کار سماق نکوبیده را از شب قبل داخل آب خیس می‌کنیم.
-سپس داخل صافی می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم تا صبح بماند تا آب آن کاملا گرفته شود.
-از این آب برای تهیه کوفته آب سماق کاشان استفاده می‌شود.
-پیاز را نگینی خرد می‌کنیم و در کره تفت می‌دهیم.
-سپس آب سماق را اضافه می‌کنیم.
-کوفته‌ها را داخل قابلمه قرار می‌دهیم.
-اجازه می‌دهیم غذا در حرارت ملایم بپزد و جابیافتد.
-هنگامی که غذا آماده شد با نان سنگک و سبزی میل می‌شود.

منبع:شفاآنلاین
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
ghoncheh
زر فروکتوز
haraz1
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
روغن نازگل
شیرین عسل1
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
کشاورزی
صنایع غذایی ب آ
گروه صنعتی نان سحر
ارسال پیامک
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
آب معدنی واتا
صنایع غذایی سحر همدان
رستوران حاج محسن1
گروه صنعتی پارس استا
آیدین
فودیار
صنایع غذایی دلوسه
زر ماکارون
صنایع غذایی مسرور
تیتر20
گروه صنایع  غذایی نان آوران
آرد سازی پوسان
تک ماکارون
اقتصاد سبز
vioni
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
جوان
www.addlikebutton.net