جمعه 6 ارديبهشت ماه 1398  -  Friday, April 26, 2019
eco 1pegah
دیگه چه خبر
1
سه شنبه 6 شهريور ماه 1397 ساعت 13:11

این میوه کبدتان را از نو می سازد

 غذا و تغذیه> مطالعه جدید آشکار ساخته است با شیوه طبیعی می توان از بدن در مقابل بیماری کبدچرب غیرالکلی حفاظت کرد.


به گزارش شفا آنلاین:محققان دریافته اند که آنتی اکسیدان متداول موسوم به pyrroloquinoline quinine (PQQ) که در خاک و بسیاری از مواد خوراکی نظیر کیوی و همچنین شیرسینه انسان یافت می شود، از موش ها در مقابل بیماری کبدی حفاظت می کند.

محققان متوجه شدند زمانیکه به موش های مادر چاق در طول بارداری و شیردهی PQQ داده شد، نوزاد آنها در مقابل ابتلا به علائم کبد چرب مصون بود.

محققان موش ها را قبل از بدنیا آوردن نوزادشان با رژیم غذایی پرچرب به سبک غرب تغذیه کردند که منجر به تولد نوزادی با احتمال بالای ابتلا به کبد چرب غیرالکلی شد. در طول ۲۰ هفته، دانشمندان در آب آشامیدنی هردو گروه آزمایشی PQQ افزودند.

کارن جونشر، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «ما دریافتیم نوزادان متولدشده از مادران چاق در طول زندگی شان در معرض بیشتر ابتلا به کبدچرب غیرالکلی بودند و در حقیقت یک سوم کودکان چاق زیر ۱۸ سال مبتلا به کبدچرب تشخیص داده نشدند.»

وی در ادامه توضیح داد: «ما متوجه شدیم دادن آنتی اکسیدان طبیعی به مادران در طول بارداری و شیردهی می تواند از ابتلای نوزاد به کبدچرب غیرالکلی پیشگیری کند.»وکیل ملت


لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
haraz1
ghoncheh
روغن نازگل
شیرین عسل1
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
زر فروکتوز
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
صنایع غذایی سحر همدان
ارسال پیامک
صنایع غذایی دلوسه
اقتصاد سبز
آرد سازی پوسان
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
گروه صنعتی نان سحر
صنایع غذایی مسرور
رستوران حاج محسن1
گروه صنعتی پارس استا
vioni
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
فودیار
گروه صنایع  غذایی نان آوران
آیدین
صنایع غذایی ب آ
تک ماکارون
زر ماکارون
جوان
تیتر20
آب معدنی واتا
www.addlikebutton.net