شنبه 10 خرداد ماه 1399  -  Saturday, May 30, 2020
pegaheco 1
دیگه چه خبر
1
چهار شنبه 8 آبان ماه 1398 ساعت 11:56

میوه‌ای که افسردگی را به زانو درمی آورد

غذا و تغذیه> نتایج بررسی جدید حاکی از آن است که مصرف تنها دو گوجه فرنگی در طول هفته باعث کاهش علائم افسردگی می‌شود.

بر اساس این بررسی که از جمع‌آوری نتایج حاصل از مطالعات انجام شده بین سال‌های ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۹ بدست آمده، مشخص شده است که افرادی که گوجه فرنگی را هفته‌ای تنها دو بار مصرف می‌نمایند ۴۶ درصد کمتر از دیگران به افسردگی<Depression> دچار می‌شوند.

این بررسی عادات غذایی این افراد را مورد مطالعه قرار داده بود، همچنین در نتیجه این تحقیق مشخص شده بود که افراد مبتلا به افسردگی نیز پس گنجاندن گوجه فرنگی در رژیم غذایی خود، به میزان ۸۳ درصد در علائم این بیماری بهبود مشاهده کرده بودند.

پیش از این گزارشی در خصوص هیچ یک از میوه‌ها با چنین قدرتی از تاثیر بدست نیامده بود.

بررسی‌های پیشین نشان داده بودند که ترکیبات و مواد موجود در گوجه فرنگی رسیده، گلوکز، فروکتوز، ساکاروز و تقریبا تمام آمینواسیدهای اصلی به استثنای ترپتوفان است.

همچنین دانشمندان معتقدند مصرف غذاهایی همچون کلم، پیاز و کدو نیز بر سلامت روانی افراد موثر است منتها تاثیر هیچ یک به اندازه مصرف گوجه فرنگی نیست.

دکتر «لائورا پینگوتن» محقق موسسه علوم گیاهی سیاتل می‌گوید: «گوجه فرنگی سرشار از ویتامین است، همین باعث کاهش ۵۳ درصدی احساس اضطراب در افرداد می‌شود.».

منبع:برنا
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
نظرسنجی
عملکرد کانون انجمنهای صنایع غذایی را در دفاع از صنعت غذا چگونه ارزیابی می کنید؟
haraz1
pegah2
زرفروکتوز1
nazgol
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
goncheh1
sobhan
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
آرد سازی پوسان
گروه صنایع  غذایی نان آوران
زر ماکارون
vioni
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
رستوران حاج محسن1
تیتر20
ارسال پیامک
صنایع غذایی مسرور
آب معدنی واتا
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
صنایع غذایی سحر همدان
آیدین
تک ماکارون
گروه صنعتی پارس استا
صنایع غذایی دلوسه
صنایع غذایی ب آ
گروه صنعتی نان سحر