یک شنبه 1 مهر ماه 1397  -  Sunday, September 23, 2018
مارکتی/ قفسه ها تو پر نگه دار/markketyeco 1
دیگه چه خبر
1
شنبه 12 اسفند ماه 1396 ساعت 11:7

رهایی از دردهای عصبی با این رژیم غذایی

غذا و تغذیه> نتایج پژوهشی مقدماتی‌ نشان داد که یک رژیم غذایی سخت‌گیرانه فاقد "گلوتن" می‌تواند به محافظت در برابر دردهای عصبی که برخی از افراد مبتلا به حساسیت به "گلوتن" آن‌ها را تجربه می‌کنند، کمک کند.

"پاناگیوتیس زیس"، پزشک و محقق دانشگاه "شفیلد" انگلستان و عضو آکادمی نورولوژی آمریکا در این رابطه می‌گوید: "این یافته‌ها هیجان‌انگیزند، چرا که معنی آن‌ها می‌تواند این باشد که یک تغییر ساده‌ی مناسب در رژیم غذایی، می‌تواند به تسکین علائم دردناکی که با نوروپاتی گلوتن همراه است کمک کند”.

حساسیت به گلوتن با بیماری "نوروپاتی محیطی” ارتباط دارد. در این بیماری، اعصاب محیطی آسیب می‌بینند و اغلب موجب ضعف، بی‌حسی و درد به‌خصوص در دست‌ها و پاها می‌شود. زمانی که فردی درد اعصاب دارد و نمی‌توان آن را طور دیگری توضیح داد و ضمناً به گلوتن حساسیت دارد، تشخیص پزشک می‌تواند "نوروپاتی گلوتن” باشد.

پژوهش مورد اشاره فوق شامل 60 نفر با میانگین سن 70 سال بود که به نوروپاتی گلوتن مبتلا بودند.

از آنها درباره‌ شدت درد، دیگر علائم نوروپاتی، سلامت روانی و این‌که آیا از یک رژیم غذایی سخت‌گیرانه فاقد گلوتن پیروی می‌کنند یا خیر، سؤال شد. درمجموع 33 شرکت‌کننده، یا 55 درصد، درد ناشی از نوروپاتی داشتند.

بر اساس نتایج، افرادی که از یک رژیم غذایی فاقد گلوتن(Gluten free diet) پیروی می‌کردند، در مقایسه با افرادی که از یک رژیم غذایی فاقد گلوتن سخت‌گیرانه پیروی نمی‌کردند، احتمال بیشتری داشت که درد نداشته باشند.

در مجموع 56 درصد از افرادی که درد نداشتند، در مقایسه با 21 درصدی که درد داشتند، رژیم غذایی فاقد گلوتن داشتند.

در این تحقیق و پس از تعدیل سن، جنسیت و وضعیت سلامت روانی، پژوهشگران دریافتند که افرادی که از یک رژیم غذایی سخت‌گیرانه پیروی می‌کردند نسبت به کسانی که از چنین رژیمی پیروی نمی‌کردند، 89 درصد کمتر احتمال دارد که درد مرتبط با نوروپاتی داشته باشند.

این پژوهش همچنین نشان داد افرادی که نوروپاتی گلوتن دردناک داشتند نمرات ارزیابی سلامت روان(mental health) شان، که از 0 تا 100 نمره بندی شده بود، به‌طور معناداری بدتر بود.

دکتر زیس در این خصوص می‌گوید: "این پژوهش، امیدوار کننده است، زیرا نشان می‌دهد که رژیم غذایی فاقد گلوتن می‌تواند به کاهش خطر درد در افراد مبتلابه نوروپاتی گلوتن کمک کند. ولی پژوهش‌های بیشتر برای تأیید بیشتر این نتایج موردنیاز است.”

منبع:شفا آنلاین

لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
شیرین عسل1
روغن نازگل
زر فروکتوز
haraz1
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
کشاورزی
جوان
تک ماکارون
گروه صنعتی پارس استا
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
گروه صنایع  غذایی نان آوران
تیتر20
فودیار
آیدین
اقتصاد سبز
صنایع غذایی دلوسه
آرد سازی پوسان
زر ماکارون
آب معدنی واتا
رستوران حاج محسن1
ارسال پیامک
صنایع غذایی ب آ
vioni
صنایع غذایی سحر همدان
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
صنایع غذایی مسرور
گروه صنعتی نان سحر
www.addlikebutton.net