جمعه 24 آبان ماه 1398  -  Friday, November 15, 2019
pegaheco 1
دیگه چه خبر
1
سه شنبه 30 مهر ماه 1398 ساعت 12:20

با این نوشیدنی آلزایمر را نابود کنید

غذا و تغذیه> در واقع مصرف کاکائوی داغ با محافظت سلول‌های مغزی، خطر ابتلا به آلزایمر و برخی دیگر از بیماری‌ها و آسیب‌های مغزی را کاهش می‌دهد.

حمیدرضا کثیری متخصص تغذیه و رژیم درمانی اظهار داشت: کاکائو ماده مهمی است که می‌تواند اثرات خوبی بر روی مغز و اعصاب<Nerves> بگذارد.

وی گفت: آنتی اکسیدان‌های موجود در کاکائوی داغ سلول‌های مغز را از عوارض استرس که عامل اکسیداسیون است محافظت می‌کند.

کثیری تاکید کرد: در واقع مصرف کاکائوی داغ با محافظت سلول‌های مغزی، خطر ابتلا به آلزایمر و برخی دیگر از بیماری‌ها و آسیب‌های مغزی را کاهش می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه میزان آنتی اکسیدان‌های موجود در کاکائو بیشتر از بسیاری دیگر از مواد نظیر انواع چای است، یادآورشد: البته در مصرف کاکائو داغ نباید زیاده روی کرد، چرا که مصرف بیش از اندازه این ماده می‌تواندعوارضی را برای بدن به همراه داشته باشد.

کثیری خاطر نشان کرد: علاوه بر مصرف کاکائوی داغ، مصرف میوه‌ها و سبزی‌های تازه به ویژه اسفناج، کلم و کاهو و همچنین انگور و از طرفی مصرف ماهی نیز می‌تواند به عملکرد بهتر سیستم مغزی و کاهش خطربیماری‌های مغزی کمک بزرگی کند.

منبع:شهرخوان
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
شیرین عسل1
پگاه
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
ghoncheh
nazgol
haraz1
زرفروکتوز1
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
صنایع غذایی مسرور
تیتر20
گروه صنعتی پارس استا
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
صنایع غذایی ب آ
آرد سازی پوسان
رستوران حاج محسن1
صنایع غذایی سحر همدان
گروه صنعتی نان سحر
گروه صنایع  غذایی نان آوران
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
تک ماکارون
آیدین
vioni
زر ماکارون
آب معدنی واتا
صنایع غذایی دلوسه
ارسال پیامک