سه شنبه 6 خرداد ماه 1399  -  Tuesday, May 26, 2020
eco 1pegah
دیگه چه خبر
1
سه شنبه 30 مهر ماه 1398 ساعت 12:20

با این نوشیدنی آلزایمر را نابود کنید

غذا و تغذیه> در واقع مصرف کاکائوی داغ با محافظت سلول‌های مغزی، خطر ابتلا به آلزایمر و برخی دیگر از بیماری‌ها و آسیب‌های مغزی را کاهش می‌دهد.

حمیدرضا کثیری متخصص تغذیه و رژیم درمانی اظهار داشت: کاکائو ماده مهمی است که می‌تواند اثرات خوبی بر روی مغز و اعصاب<Nerves> بگذارد.

وی گفت: آنتی اکسیدان‌های موجود در کاکائوی داغ سلول‌های مغز را از عوارض استرس که عامل اکسیداسیون است محافظت می‌کند.

کثیری تاکید کرد: در واقع مصرف کاکائوی داغ با محافظت سلول‌های مغزی، خطر ابتلا به آلزایمر و برخی دیگر از بیماری‌ها و آسیب‌های مغزی را کاهش می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه میزان آنتی اکسیدان‌های موجود در کاکائو بیشتر از بسیاری دیگر از مواد نظیر انواع چای است، یادآورشد: البته در مصرف کاکائو داغ نباید زیاده روی کرد، چرا که مصرف بیش از اندازه این ماده می‌تواندعوارضی را برای بدن به همراه داشته باشد.

کثیری خاطر نشان کرد: علاوه بر مصرف کاکائوی داغ، مصرف میوه‌ها و سبزی‌های تازه به ویژه اسفناج، کلم و کاهو و همچنین انگور و از طرفی مصرف ماهی نیز می‌تواند به عملکرد بهتر سیستم مغزی و کاهش خطربیماری‌های مغزی کمک بزرگی کند.

منبع:شهرخوان
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
نظرسنجی
عملکرد کانون انجمنهای صنایع غذایی را در دفاع از صنعت غذا چگونه ارزیابی می کنید؟
haraz1
goncheh1
رمضان
شیرین عسل1
sobhan
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
nazgol
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
رستوران حاج محسن1
تیتر20
گروه صنعتی پارس استا
آب معدنی واتا
تک ماکارون
گروه صنعتی نان سحر
صنایع غذایی سحر همدان
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
آیدین
صنایع غذایی ب آ
آرد سازی پوسان
ارسال پیامک
زر ماکارون
vioni
گروه صنایع  غذایی نان آوران
صنایع غذایی دلوسه
صنایع غذایی مسرور