سه شنبه 24 مهر ماه 1397  -  Tuesday, October 16, 2018
eco 1مارکتی/ قفسه ها تو پر نگه دار/markkety
دیگه چه خبر
2
شنبه 9 دى ماه 1396 ساعت 8:53

خوراکی های مناسب برای استفاده در زمان زلزله

مواد غذایی> رئیس انجمن صنایع غذایی ایران به بیان توضیحاتی در مورد خوراکی‌های مناسب در زمان بروز زلزله پرداخت.

محمد حسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران در خصوص توصیه هایی غذایی در زمان بلایای طبیعی مانند زلزله اظهار کرد: هنگام بروز زلزله باید از مواد غذایی فاسد نشدنی مانند خشکبار ، کنسرو و آب معدنی استفاده کرد تا در زمان مصرف آنها هیچ مشکلی از نظر مسمومیت غذایی(food poisoning) ایجاد نشود.

وی ادامه داد: به دلیل آنکه کشور ما در منطقه زلزله خیزی قرار دارد بهتر است خانواده ها و به خصوص افرادی که در کلان شهرها ساکن هستند کوله پشتی حاوی خشکبار، آب معدنی و غذاهای کنسروی به طور آماده به همراه داشته باشند تا در زمان بروز زلزله بتوانند از این مواد تا پایدار شدن شرایط مصرف کنند.

عزیزی با بیان اینکه  شکلات در زمان بروز زلزله می تواند به عنوان یک ماده غذایی مناسب  استفاده شود، عنوان کرد: همراه داشتن این این ماده غذایی  غیر فاسد شدنی مانند کنسرو مواد مورد نیاز بدن تا حدی تامین می‌کند.

این کارشناس  تاکید کرد: در هنگام بروز زلزله ممکن است آب آشامیدنی  دچار مشکلات بهداشتی شود بنابراین  آب بهداشتی و شرب تا مدتی در دسترس نیست به همین دلیل به همراه داشتن آب معدنی برای خانوارها ضرورت دارد.

منبع:شفا آنلاین
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
زر فروکتوز
شیرین عسل1
haraz1
روغن نازگل
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
کشاورزی
زر ماکارون
گروه صنعتی نان سحر
رستوران حاج محسن1
آب معدنی واتا
آرد سازی پوسان
گروه صنایع  غذایی نان آوران
گروه صنعتی پارس استا
تیتر20
اقتصاد سبز
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
vioni
ارسال پیامک
فودیار
تک ماکارون
جوان
صنایع غذایی دلوسه
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
آیدین
صنایع غذایی سحر همدان
صنایع غذایی ب آ
صنایع غذایی مسرور
www.addlikebutton.net