سه شنبه 28 اسفند ماه 1397  -  Tuesday, March 19, 2019
eco 1pegah
دیگه چه خبر
1
یک شنبه 23 ارديبهشت ماه 1397 ساعت 6:33

چرا نباید در وعده صبحانه "پنیر" خورد؟

یک متخصص طب ایرانی گفت: اصولاً پنیر غذایی خوب برای صبحانه نیست؛ از نظر طب ایرانی مزاج پنیر سرد و تر بوده و مانع فعالیت مغزی کامل می‌شود که معمولاً در صبحگاه برای کار و تلاش مورد نیاز است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ محمد عسکرفراشاه درباره وعده غذایی صبحانه اظهار کرد: یکی از مشکلات تغذیه امروز ما ایرانی‌ها اهمیت ندادن خیلی از مردم به وعده مهم صبحانه است به‌طوری که خیلی از افراد این  وعده مهم غذایی را نادیده می‌گیرند و میان سایر افرادی که صبحانه می‌خورند, رایج‌ترین ماده مصرفی آنها نان و پنیر است!

وی افزود: این در حالی است که اصولاً پنیر غذایی خوب برای صبحانه نیست؛ از نظر طب ایرانی مزاج پنیر سرد و تر بوده و مانع فعالیت مغزی کامل می‌شود که معمولاً در صبحگاه برای کار و تلاش مورد نیاز است؛ توصیه به مصرف و علاوه بر آن مصرف پنیر با خیار و گوجه‌فرنگی آن هم در فصل سرما اثرات نامطلوب آن را چندین برابر می‌کند.

این متخصص طب ایرانی تصریح کرد: در مطالعات جدید علمی ثابت شده که جذب کلسیم بیشتر در شب صورت می‌پذیرد و بهتر است پنیر به‌عنوان یک ماده مغذی در شب مصرف شود و ثانیاً پنیر با  مصلحات (اصلاح‌کننده‌ها) یعنی همراه با  گردو، سیاهدانه، آویشن و زنیان مصرف شود.

عسکرفراشاه خاطرنشان کرد: خیلی از ضعف‌ها و کسالت‌ها بین دانش‌آموزان و کارمندان به‌علت عدم  به‌کاربردن همین آموزه طب ایرانی است؛ باید توجه داشت که بهترین صبحانه شامل مربای بالنگ، مربای به، مربای هویچ و مربای پوست‌پسته برای معده‌هایی سرد یا ضعیف و مربای آلبالو و مربای زرشک برای معده‌های گرم و حریره بادام، شیر‌برنج با کمی دارچین یا زعفران‌، عسل و شیره انگور است.

وی یادآور شد: بیماران دیابتی بهتر است از میوه‌های پخته‌شده بدون شیرینی نظیر به، سیب یا هویج همراه با نان بهره ببرند و نکته آخر اینکه بهتر است نوشیدنی‌ها نظیر چای یا شیر یک ساعت با غذا خوردن فاصله داشته باشد.
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
شیرین عسل1
ghoncheh
haraz1
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
روغن نازگل
زر فروکتوز
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
گروه صنایع  غذایی نان آوران
صنایع غذایی دلوسه
آب معدنی واتا
فودیار
گروه صنعتی نان سحر
آیدین
تک ماکارون
ارسال پیامک
اقتصاد سبز
vioni
گروه صنعتی پارس استا
رستوران حاج محسن1
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
جوان
صنایع غذایی سحر همدان
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
زر ماکارون
صنایع غذایی مسرور
صنایع غذایی ب آ
آرد سازی پوسان
تیتر20
www.addlikebutton.net