شنبه 2 تير ماه 1397  -  Saturday, June 23, 2018
مارکتی/ قفسه ها تو پر نگه دار/markketyeco 1
دیگه چه خبر
1
یک شنبه 23 ارديبهشت ماه 1397 ساعت 6:33

چرا نباید در وعده صبحانه "پنیر" خورد؟

یک متخصص طب ایرانی گفت: اصولاً پنیر غذایی خوب برای صبحانه نیست؛ از نظر طب ایرانی مزاج پنیر سرد و تر بوده و مانع فعالیت مغزی کامل می‌شود که معمولاً در صبحگاه برای کار و تلاش مورد نیاز است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ محمد عسکرفراشاه درباره وعده غذایی صبحانه اظهار کرد: یکی از مشکلات تغذیه امروز ما ایرانی‌ها اهمیت ندادن خیلی از مردم به وعده مهم صبحانه است به‌طوری که خیلی از افراد این  وعده مهم غذایی را نادیده می‌گیرند و میان سایر افرادی که صبحانه می‌خورند, رایج‌ترین ماده مصرفی آنها نان و پنیر است!

وی افزود: این در حالی است که اصولاً پنیر غذایی خوب برای صبحانه نیست؛ از نظر طب ایرانی مزاج پنیر سرد و تر بوده و مانع فعالیت مغزی کامل می‌شود که معمولاً در صبحگاه برای کار و تلاش مورد نیاز است؛ توصیه به مصرف و علاوه بر آن مصرف پنیر با خیار و گوجه‌فرنگی آن هم در فصل سرما اثرات نامطلوب آن را چندین برابر می‌کند.

این متخصص طب ایرانی تصریح کرد: در مطالعات جدید علمی ثابت شده که جذب کلسیم بیشتر در شب صورت می‌پذیرد و بهتر است پنیر به‌عنوان یک ماده مغذی در شب مصرف شود و ثانیاً پنیر با  مصلحات (اصلاح‌کننده‌ها) یعنی همراه با  گردو، سیاهدانه، آویشن و زنیان مصرف شود.

عسکرفراشاه خاطرنشان کرد: خیلی از ضعف‌ها و کسالت‌ها بین دانش‌آموزان و کارمندان به‌علت عدم  به‌کاربردن همین آموزه طب ایرانی است؛ باید توجه داشت که بهترین صبحانه شامل مربای بالنگ، مربای به، مربای هویچ و مربای پوست‌پسته برای معده‌هایی سرد یا ضعیف و مربای آلبالو و مربای زرشک برای معده‌های گرم و حریره بادام، شیر‌برنج با کمی دارچین یا زعفران‌، عسل و شیره انگور است.

وی یادآور شد: بیماران دیابتی بهتر است از میوه‌های پخته‌شده بدون شیرینی نظیر به، سیب یا هویج همراه با نان بهره ببرند و نکته آخر اینکه بهتر است نوشیدنی‌ها نظیر چای یا شیر یک ساعت با غذا خوردن فاصله داشته باشد.
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
شیرین عسل1
زر فروکتوز
haraz1
روغن نازگل
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
فودیار
آیدین
آب معدنی واتا
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
آرد سازی پوسان
صنایع غذایی دلوسه
تیتر20
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
جوان
اقتصاد سبز
صنایع غذایی ب آ
ارسال پیامک
گروه صنعتی نان سحر
صنایع غذایی مسرور
vioni
تک ماکارون
صنایع غذایی سحر همدان
گروه صنعتی پارس استا
رستوران حاج محسن1
زر ماکارون
گروه صنایع  غذایی نان آوران
www.addlikebutton.net