جمعه 4 اسفند ماه 1396  -  Friday, February 23, 2018
مه کامهeco 1
دیگه چه خبر
0
چهار شنبه 26 مهر ماه 1396 ساعت 6:7

مواد غذایی که هرگز نباید شسته شود!

شستن بعضی از موادغذایی می‌تواند به پخش شدن باکتری‌های و یا پیامدهای منفی دیگر بیانجامد.
 تاکید درشستن بعضی از غذاها می‌تواند به پخش شدن باکتری‌ها و یا پیامدهای منفی دیگر بیانجامد.روش درست آماده کردن و پختن غذاها و اشتباه‌هایی که  مرتکب می‌شویم را ببینید.

تخم مرغ

ماده مخصوصی را به تخم مرغ می‌زنند تا از فساد آن به وسیله باکتری‌ها جلوگیری کنند. آب این ماده حفاظت کننده را از بین می‌برد، پس نباید آن را بشویید.

مرغ

باکتری‌های روی مرغ تازه برای سلامتی ما بسیار خطرناک هستند. معروف‌ترین این باکتری‌ها سالمونلا است. عده زیادی از مردم فکر می‌کنند که شستن مرغ پیش از پختن آن این مشکل را حل می‌کند، اما آنها اشتباه می‌کنند. با شستن مرغ، باکتری‌ها به وسیله آب به دست و سینک دستشویی منتقل می‌شوند.


اگر شما یک راست آن را بپزید تمامی باکتری‌ها کشته می‌شوند. آشپزهای حرفه‌ای می‌گویند که بهتر است مرغ دوبار جوشانده شود: بعد از اولین جوش آمدن آب، شما باید آب را عوض کنید و به جوش دادن ادامه دهید.

گوشت
درست مانند مرغ، شما نباید گوشت را بشویید، زیرا شستن گوشت باعث آلوده شدن سینک دستشویی و دست‌ها به باکتری‌های خطرناک می‌شود. شما می‌توانید با پختن در درجه حرارت بالا باکتری‌ها را بکشید.


نکته: قبل از پختن آب سطح گوشت را با دستمال کاغذی خشک کنید. بعد از آن دستان را با آب گرم و صابون بشویید.

ماکارونی
نمی‌دانیم چه کسی شستن ماکارونی را پیشنهاد کرده است. آشپزهای حرفه‌ای می‌گویند شستن ماکارونی نشاسته آن را از آن می‌شوید و سس آن خوب نمی‌شود.

شما می‌توانید بعد از پختن ماکارونی آن را بشویید اگر می‌خواهید آن را با سالاد بخورید و یا سرخ کنید.

قارچ

شما نمی‌توانید قارچ را برای مدت طولانی زیر آب بگیرید و یا در آب خیس کنید، قارچ به راحتی آب را جذب می‌کند. درست پیش از پختن بهتر است آن را سریع بشویید و با دستمال کاغذی خشک کنید. خیساندن قارچ آنها را خراب می‌کند و باعث از بین رفتن نرمی آن می‌شود

 

منبع: جام جم
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
zarforoktoz
روغن نازگل
haraz1
shirinasal3
تلگرام فودپرس
farda2
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
صنایع غذایی دلوسه
تیتر20
جوان
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
اقتصاد سبز
صنایع غذایی سحر همدان
رستوران حاج محسن1
گروه صنایع  غذایی نان آوران
گروه صنعتی نان سحر
زر ماکارون
آب معدنی واتا
گروه صنعتی پارس استا
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
صنایع غذایی مسرور
BA
vioni
تک ماکارون
آرد سازی پوسان
ارسال پیامک
فودیار
آیدین
www.addlikebutton.net