پنج شنبه 11 آذر ماه 1400  -  Thursday, December 2, 2021
peminaچاپ و بسته بندی2مهگل
اخبار برگزیده
1
یک شنبه 8 مرداد ماه 1396 ساعت 14:27

شروط استاندارد برای انواع سس‌های سالاد

صنایع غذایی> طبق اعلام سازمان ملی استاندارد، انواع سس‌های سالاد مشمول مقررات اجرای اجباری استاندارد است و باید در ظروف نو، سالم، تمیز و غیرقابل نفوذ بسته‌بندی شوند.

این فرآورده ها باید به نحوی بسته بندی شود که از نفوذ هوا و مواد خارجی به داخل آن جلوگیری شود و هیچ گونه دخل و تصرف، دست خوردگی و مبادله هوا در آن امکان پذیر نباشد، به این منظور باید از غلاف، سیل، پولک و پلمب و همانند آنها استفاده کرد.

طبق اعلام سازمان ملی استادارد، علاوه بر این وزن خالص هر بسته برای مصارف خانوار تا دو کیلوگرم و برای مصارف عمومی یا مراکز عمده مصرف تا ۱۰ کیلوگرم مجاز است. همچنین درج نکاتی از جمله نام و نوع فرآورده، تاریخ تولید و انقضاء قابلیت مصرف، نام مواد متشکله، توجه به عبارت در دمای یخچال نگهداری شود، فقط برای مصارف عمومی و یا مراکز عمده مصرف، از خرید و استفاده در منزل به دلیل حجم زیاد فرآورده و امکان فساد تا پایان استفاده، جدا خوداری کنید، روی بسته‌بندی این محصولات الزامی است.

همچنین توصیه می شود برای سالم بودن فرآورده تا پایان زمان مصرف از وزن خالص تا دو کیلوگرم استفاده و هنگام خرید و مصرف حتما در یخچال نگهداری شود.

منبع:ایسنا
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
نظرسنجی
چه زمانی برای حذف ارز 4200 تومانی مناسب است؟
زرفروکتوز1
لاکیدووو
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
haraz
mihan2
شیرین عسل1
پگاه-خامه
نازگل
فشذهشف2
taknan2
روغن غنچه
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
gulfood
تیتر20
آب معدنی واتا
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
ارسال پیامک
tejarat talaie
صنایع غذایی دلوسه
صنایع غذایی ب آ
صنایع غذایی سحر همدان
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
آیدین
kandoj
آرد سازی پوسان
ardineh
ariantaem
zar
حلبچی
گروه صنایع  غذایی نان آوران
صنایع غذایی مسرور
گروه صنعتی نان سحر
گروه صنعتی پارس استا
رستوران حاج محسن1