یک شنبه 15 تير ماه 1399  -  Sunday, July 5, 2020
eco 1pegah
اخبار برگزیده
1
یک شنبه 23 مهر ماه 1396 ساعت 21:28

تقدیر وزیر بهداشت از انجمن کره گیاهی برای ارتقای سلامت محصولات

صنایع غذایی>  اقتصاد غذا - وزیر بهداشت با اهدای تندیس  به سیامک ربیعی عضو هیات مدیره انجمن کره گیاهی از  تلاش های این انجمن جهت ارتقای سلامت و بهبود کیفیت محصولات تقدیر کرد.

به گزارش پایگاه خبری اقتصادغذا «فود پرس»، حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت صبح امروزو در مراسم روز جهانی غذا از انجمن کره گیاهی ایران به دلیل همراهی و همگامی  با سیاست های کلان نظام سلامت و وزارت بهداشت در جهت کاهش ایزومر ترانس و اسیدهای چرب اشباع در کره گیاهی و رساندن آنها به میزان استاندارد جهانی تقدیر کرد.

گفتنی است اعضای هیات مدیره و به ویژه ریاست هیات مدیره انجمن کره گیاهی طی سالهای اخیر تلاشهای جدی و مصرانه ای در جهت بهبود کیفیت محصولات و همراهی با سیاست های دولت  داشته اند.

لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
نظرسنجی
عملکرد کانون انجمنهای صنایع غذایی را در دفاع از صنعت غذا چگونه ارزیابی می کنید؟
sobhan
شیرین عسل1
pegah3
haraz1
goncheh1
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
زرفروکتوز1
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
گروه صنعتی نان سحر
صنایع غذایی دلوسه
آیدین
زر ماکارون
گروه صنایع  غذایی نان آوران
گروه صنعتی پارس استا
تک ماکارون
آرد سازی پوسان
رستوران حاج محسن1
صنایع غذایی سحر همدان
ارسال پیامک
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
vioni
تیتر20
صنایع غذایی مسرور
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
آب معدنی واتا
صنایع غذایی ب آ