سه شنبه 22 آبان ماه 1397  -  Tuesday, November 13, 2018
مارکتی/ قفسه ها تو پر نگه دار/markketyeco 1
بازار
0
دو شنبه 12 شهريور ماه 1397 ساعت 13:24

افزایش نرخ های کاکائو و شکر و افت بهای قهوه در بورس نیویورک

مواد غذایی> اقتصاد غذا -  در پایان معاملات روز جمعه مورخ 31 آگوست نرخ قهوه برای تحویل در دسامبر با کاهش مواجه شد و بین هر پوند 101.25 تا 103.3 سنت در نوسان بود.

به گزارش پایگاه خبری اقتصادغذا «فود پرس»، حد پایین دامنه قیمت ان مبنای معاملات در روز سه شنبه خواهد بود. از این رو انتظار می رود در کوتاه مدت بازار این محصول کم رونق باشد. نرخ پایان معاملات بالاتر از میانگین متحرک بیست روزه آن بود. در همین حال نرخ کاکائو برای تحویل در دسامبر با افزایش مواجه شد و در دامنه هر تن 2254 تا 2344 دلار نوسان داشت. حد بالای دامنه نوسان قیمت این محصول مبنای معاملات در روز سه شنبه خواهد بود. نرخ پایان معاملات پایین تر از میانگین متحرک بیست روزه آن بود. قیمت شکر برای تحویل در اکتبر در پایان روز جمعه ترقی کرد و قیمت شکر نمره 11 world بین هر پوند 10.45 تا 10.73 سنت نوسان می کرد. حد بالای دامنه نوسان قیمت آن مبنای معاملات روز سه شنبه خواهد بود. اگر نرخ های تحویل در اکتبر همچنان به روند صعودی ادامه دهد و از نرخ پایین ماه آگوست فاصله بگیرد میانگین متحرک پنجاه روزه آن یعنی هر پوند 10.97 سنت نقطه بعدی قیمت این فرآورده خواهد بود. 
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
روغن نازگل
شیرین عسل1
haraz1
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
زر فروکتوز
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
کشاورزی
صنایع غذایی دلوسه
vioni
فودیار
صنایع غذایی ب آ
گروه صنعتی پارس استا
آیدین
رستوران حاج محسن1
صنایع غذایی مسرور
صنایع غذایی سحر همدان
تک ماکارون
اقتصاد سبز
آرد سازی پوسان
تیتر20
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
گروه صنعتی نان سحر
زر ماکارون
گروه صنایع  غذایی نان آوران
آب معدنی واتا
جوان
ارسال پیامک
www.addlikebutton.net