سه شنبه 28 اسفند ماه 1397  -  Tuesday, March 19, 2019
eco 1pegah
بازار
0
دو شنبه 12 شهريور ماه 1397 ساعت 13:24

افزایش نرخ های کاکائو و شکر و افت بهای قهوه در بورس نیویورک

مواد غذایی> اقتصاد غذا -  در پایان معاملات روز جمعه مورخ 31 آگوست نرخ قهوه برای تحویل در دسامبر با کاهش مواجه شد و بین هر پوند 101.25 تا 103.3 سنت در نوسان بود.

به گزارش پایگاه خبری اقتصادغذا «فود پرس»، حد پایین دامنه قیمت ان مبنای معاملات در روز سه شنبه خواهد بود. از این رو انتظار می رود در کوتاه مدت بازار این محصول کم رونق باشد. نرخ پایان معاملات بالاتر از میانگین متحرک بیست روزه آن بود. در همین حال نرخ کاکائو برای تحویل در دسامبر با افزایش مواجه شد و در دامنه هر تن 2254 تا 2344 دلار نوسان داشت. حد بالای دامنه نوسان قیمت این محصول مبنای معاملات در روز سه شنبه خواهد بود. نرخ پایان معاملات پایین تر از میانگین متحرک بیست روزه آن بود. قیمت شکر برای تحویل در اکتبر در پایان روز جمعه ترقی کرد و قیمت شکر نمره 11 world بین هر پوند 10.45 تا 10.73 سنت نوسان می کرد. حد بالای دامنه نوسان قیمت آن مبنای معاملات روز سه شنبه خواهد بود. اگر نرخ های تحویل در اکتبر همچنان به روند صعودی ادامه دهد و از نرخ پایین ماه آگوست فاصله بگیرد میانگین متحرک پنجاه روزه آن یعنی هر پوند 10.97 سنت نقطه بعدی قیمت این فرآورده خواهد بود. 
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
روغن نازگل
زر فروکتوز
ghoncheh
haraz1
شیرین عسل1
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
رستوران حاج محسن1
گروه صنعتی پارس استا
صنایع غذایی مسرور
جوان
صنایع غذایی دلوسه
ارسال پیامک
گروه صنایع  غذایی نان آوران
زر ماکارون
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
فودیار
تک ماکارون
صنایع غذایی ب آ
آیدین
vioni
صنایع غذایی سحر همدان
گروه صنعتی نان سحر
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
تیتر20
اقتصاد سبز
آرد سازی پوسان
آب معدنی واتا
www.addlikebutton.net