دو شنبه 5 خرداد ماه 1399  -  Monday, May 25, 2020
pegaheco 1
دیگه چه خبر
0
سه شنبه 28 آبان ماه 1398 ساعت 14:2

گیاهی که مشکلات قلبی تنفسی را بهبود می بخشد

غذا و تغذیه> یک محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: گیاه پونه پادزهر سموم و ضد عفونی کننده است.

داود حاج محمد خانی، محقق و پژوهشگر طب سنتی، درباره  گیاه پونه گفت: این گیاه در بسیاری از نقاط ایران و سایر کشور‌ها مانند آفریقا و اروپا در کنار چشمه‌ها و رودخانه‌ها به صورت خود رو در می‌آید.
 
این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: افرادی که مشکلات قلبی تنفسی دارند می‌توانند از دمنوش ترکیبی ۱۵ گرم پونه، ۱۵ گرم گل گاوزبان و ۱۰ گرم رازیانه استفاده کنند؛ به این صورت که این سه گیاه را با هم مخلوط کرده و هر وعده یک قاشق چای خوری در یک فنجان دم کرده و پس از صاف کردن میل کنند البته این دمنوش برای افرادی که فشار خون دارند مضر است.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی بیان کرد:  این گیاه پادزهر سموم و ضد عفونی کننده است که برای دفع اخلاط عفونی ریه، سوزش و خراش ناحیه سینه، سیاه سرفه و اسهال ساده و خونی مفید است. افراد می‌توانند یک قاشق چای خوری از پودر پونه را در یک فنجان دم کنند و روزانه دو الی سه بار میل کنند.

او تصریح کرد: بانوانی که دچار عقب افتادگی دوره عادت ماهیانه شده‌اند، می‌توانند ترکیب ۲۵ گرم پونه و ۱۰ گرم بابونه را در یک لیتر آب جوشانده و دم کنند و پس از صاف کردن روزی سه فنجان میل کنند.

حاج محمد خانی گفت: کسانی که دچار افت فشار خون هستند و یا سن آنها زیر ۵۰ سال است از دمنوش ترکیبی پونه، شیرین بیان، گل گاوزبان به اندازه مساوی ترکیب کنند و روزانه یک قاشق مربا خوری از این ترکیب را در یک لیوان آب دم کرده و میل کنند. افراد به خاطر داشته باشند با عادی شدن شرایط فشار خونشان نوشیدن این دمنوش را ادامه ندهند.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی بیان کرد: در بی اشتهایی به ویژه بی اشتهایی پس از بیماری افراد می‌توانند از دمنوش ترکیبی پونه و نعناع و بومادران استفاده کنند، به طوریکه پونه و نعناع را به اندازه مساوی با هم مخلوط و نصف مقدار آن‌ها بومادران اضافه و سپس یک قاشق مربا خوری از این ترکیب را در یک لیوان آب دم کرده و روزانه دوبار قبل از غذا میل کنند.

او تصریح کرد: ۶۰ گرم پونه در یک لیتر آب به مدت ۲۰ دقیقه جوشانده و پس از صاف شدن آب آن را روزی سه بار قرقره کنند؛ این عمل برای ورم لوزه و آنژین مفید است.

حاج محمد خانی تشریح کرد: افرادی که درد روماتیسم، ورم مفاصل، درد مفاصل، نقرس رنج می‌برند، می‌توانند ۲۵۰ گرم پونه را در چهار لیتر آب جوشانده و پس از صاف شدن این جوشانده را به آب گرم وان حمام اضافه کنند و ۲۰ دقیقه در آن بشینند؛ بهتر است این عمل را هفته‌ای یک الی دو بار، چهار تا شش هفته ادامه دهند.
 
این محقق و پژوهشگر طب سنتی بیان کرد: افرادی که در اثر ضربه دچار خون مردگی، ورم و یا کبودی شده‌اند می‌توانند پونه تازه را کوبیده و به محل خون مردگی ضماد کنند.

منبع:yjc
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
نظرسنجی
عملکرد کانون انجمنهای صنایع غذایی را در دفاع از صنعت غذا چگونه ارزیابی می کنید؟
زرفروکتوز1
شیرین عسل1
haraz1
رمضان
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
nazgol
sobhan
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
زر ماکارون
آب معدنی واتا
آرد سازی پوسان
صنایع غذایی سحر همدان
صنایع غذایی مسرور
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
تک ماکارون
گروه صنعتی پارس استا
رستوران حاج محسن1
vioni
صنایع غذایی ب آ
گروه صنایع  غذایی نان آوران
تیتر20
ارسال پیامک
صنایع غذایی دلوسه
آیدین
گروه صنعتی نان سحر
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران