سه شنبه 1 مرداد ماه 1398  -  Tuesday, July 23, 2019
eco 1pegah
اخبار برگزیده
0
یک شنبه 30 مهر ماه 1396 ساعت 12:5

در نخستین جشنواره تخصصی رستوران محبوب مازندران

مجموعه رستوران های حاج محسن برند برتر جشنواره رستوران محبوب شد

مواد غذایی> اقتصاد غذا - مجموعه رستوران های حاج محسن درانتخاب اولین جشنواره تخصصی رستوران محبوب مازندران برند برتر جشنواره انتخاب و موفق به دریافت تندیس طلائی جشنواره شد.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، این جشنواره که به همراه سومین نمایشگاه مواد غذایی و تجهیزات رستورانی و صنایع وابسته ۲۵و۲۶ مهر ماه سال جاری در بابلسر برگزار شد با نظر هیات منتخب جشنواره ونظر سنجی های مردمی و آراء مردم به رستوران های محبوب خود تعدای از رستوران های استان مازندران را به عنوان برند برتر محبوب مردم معرفی کرد.
رستوران حاج محسن که در سال ۹۴ نیز موفق به کسب برند محبوب در سطح کشور شده بود دراین جشنواره نیز با کسب اکثریت آراء مردم موفق به اخذ تندیس طلائی جشنواره و اعلام برند برتر استان مازندران گردید .
دراین جشنواره که با حضور دکتر دلاور بزرگ نیا مدیر کل سازمان میراث فرهنگی و گردشگری استان مازندران و حاج غلامعلی صادقی دبیر جامعه واحد های پذیرائی های بین راهی کشور و رئیس دانشگاه پیام نور مازندران و دیگر مسئولین برگزار شد در پنلی از جشنواره دکتر بیدارمغز مدرس تشریفات ،و به نام در صنعت تشریفات رستوران و هتل داری ، آموزش ها و الزاماتی رابرای دست اندرکاران این صنعت برشمرد.
عباس مهدوی مدیر روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری استان مازندران گفت : معرفی رستوران های برتر مازندران بر اساس نظرسنجی مردمی آشنائی با روش جذب گردشگر در صنعت رستوران ومشتری مداری ، راهکارهای نوین برندینگ و مارکتینگ و آشنایی با آداب میزبانی و تشریفات که از جمله اهداف این جشنواره است انجام شده است.
سارا پارسا دبیر اجرایی این جشنواره نیز به خبرنگار ما گفت: پس از دو دوره برگزاری موفق جشنواره ملی رستوران محبوب درتهران تصمیم گرفتیم تا با توجه به جایگاه صنعت گردشگری در مازندران ، این جشنواره را در استان محقق کنیم.
وی با بیان این که این رویداد اولین دوره جشنواره استانی رستوران محبوب محسوب می شود افزود:گروه بین المللی فرا زمان این جشنواره را با رویکرد توجه به فرهنگ میزبانی درمازندران و نقش صنعت رستوران در جدب گردشگران و معرفی رستورانهای برتر برگزار می کند.
پارسا افزود:این جشنواره و نمایشگاه در مجتمع توریستی میزبان بابلسر برگزار شد ودر برپایی ان اداره کل میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری مازندران ،جامعه هتلدران و رستورانهای استان, مشارکت و همراهی دارند.
افشین جمشیدی لاریجانی بنیانگذار و مدیر مجموعه رستوران های حاج محسن و تالار اهورا در گفت وگو با خبر نگار ما گفت: اینگونه جشنواره ها و نمایشگاه های تخصصی موجب تقویت همکاری های صنفی و بهبود روش ها خواهدشد.
وی گفت : رقابت سالم همیشه برای پیشرفت مفید بوده ومی‌تواند خدمات دهی را به جامعه بهبود بخشد که این گونه جشنوراه ها نیز کمک بزرگی برای این موضوع خواهد بود.
لاریجانی افزود : کسانی که معمولاً به عنوان برند برتر انتخاب می شوند ، مسئولیت آنها قطعا  در قبال مردم بیشتر خواهد شد، چرا که حفظ جایگاه از بدست آوردن آن مهم‌تر است .
لاریجانی در خاتمه از مجموعه رئیس و کارکنان سازمان میراث فرهنگی و گردشگری استان مازندران به خاطر همکاری های صادقانه با سرمایه گذران این بخش و روان سازی امور اداری تشکر و قدردانی کرد و عملکرد این سازمان را در تشویق سرمایه گذاران بسیار موثر
دانست.
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
پگاه
شیرین عسل1
زرفروکتوز1
ghoncheh
haraz1
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
آب معدنی واتا
ارسال پیامک
صنایع غذایی مسرور
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
صنایع غذایی سحر همدان
زر ماکارون
گروه صنعتی پارس استا
گروه صنایع  غذایی نان آوران
گروه صنعتی نان سحر
آرد سازی پوسان
تیتر20
vioni
رستوران حاج محسن1
تک ماکارون
صنایع غذایی دلوسه
آیدین
صنایع غذایی ب آ