جمعه 29 دى ماه 1396  -  Friday, January 19, 2018
مه کامهeco 1
اخبار برگزیده
0
شنبه 9 دى ماه 1396 ساعت 13:33

توصیه‌های تغذیه‌ای وزارت بهداشت در هوای آلوده / نوشابه نخورید!

مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: در شرایط آلودگی هوا، همه گروه‌های سنی آسیب‌پذیر هستند و رعایت توصیه‌های تغذیه‌ای در این شرایط به سلامت مردم و کاهش عوارض آلودگی هوا کمک می‌کند.

به گزارش خبرآنلاین، زهرا عبداللهی با بیان اینکه برخی از گروه ها مانند کودکان، افراد مسن، مادران باردار و بیماران قلبی و ریوی در شرایط آلودگی هوا، بیشتر در معرض خطر قرار دارند، افزود: در شرایط آلودگی هوا مردم و به ویژه گروه های حساس باید شیر و لبنات کم چرب را مصرف کنند و مصرف روزانه دو لیوان شیر کم چرب به کاهش عوارض ناشی از آلودگی هوا کمک می‌کند؛ زیرا کلسیم موجود در شیر مانع از جذب آلاینده‌هایی مانند فلزات سنگین می‌شود.

وی از میوه‌های دارای ترکیبات آنتی اکسیدان به عنوان مواد غذایی مفید در زمان آلودگی هوا یاد کرد و گفت: مصرف میوه های دارای ترکیبات آنتی اکسیدان از سلول های بدن در مقابل آسیب دیدن در شرایط آلودگی هوا محافظت می کند.

عبداللهی از سیب به عنوان یکی از میوه های سرشار از آنتی اکسیدان یاد کرد و گفت: میوه های دارای ویتامین A، E و C خاصیت آنتی اکسیدان دارند. مرکبات و میوه های با رنگ نارنجی، زرد و قرمز، موز، خرمالو، انواع فلفل‌های سبز و نارنجی، هویج، چای سبز و سیاه، روغن‌های سویا، آفتابگردان، کلزا و زیتون نقش آنتی اکسیدانی دارند و در شرایط آلودگی هوا از بدن مراقبت می‌کنند.

مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت مصرف دو وعده ماهی در هفته را در شرایط آلودگی هوا بسیار مهم دانست و اظهار داشت: ماهی به دلیل وجود ویتامین E و امگا ۳ به کاهش عوارض آلودگی هوا کمک می کند.

وی بر مصرف زیاد آب و مایعات در زمان آلودگی هوا تاکید کرد و گفت: مصرف آب و مایعات در شرایط آلودگی باعث شستشوی دستگاه گوارش و رفع عطش و خشکی دهان ناشی از این شرایط هوایی می شود و از سوی دیگر، با مصرف آب، بخشی از آلودگی هوا که وارد بدن شده، از راه ادرار دفع می‌شود.

عبداللهی تاکید کرد: در شرایط آلودگی هوا، مصرف نوشابه های گازدار به دلیل ایجاد اختلال در جذب عناصر مفید در بدن، می تواند آثار سوء آلودگی هوا را دو برابر افزایش دهد.

بنابر اعلام وب‌دا، مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت به مردم توصیه کرد که در شرایط آلودگی هوا، هر روز حداقل ۴۰۰ گرم میوه و سبزیجات مصرف کنند که این ۴۰۰ گرم معادل ۳ واحد میوه و ۲ واحد سبزی است.

وی اضافه کرد: هر واحد میوه به اندازه یک عدد میوه با اندازه متوسط و هر واحد سبزی به اندازه یک خیارسبز، هویج یا گوجه فرنگی است اما مصرف روزانه یک عدد "سیر" نیز بسیار مفید است.
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
farda
zarforoktoz
تلگرام فودپرس
shirinasal3
haraz1
روغن نازگل
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
صنایع غذایی سحر همدان
گروه صنعتی نان سحر
صنایع غذایی مسرور
صنایع غذایی دلوسه
آیدین
رستوران حاج محسن1
آرد سازی پوسان
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
فودیار
تک ماکارون
تیتر20
BA
گروه صنایع  غذایی نان آوران
vioni
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
اقتصاد سبز
ارسال پیامک
گروه صنعتی پارس استا
آب معدنی واتا
زر ماکارون
جوان
www.addlikebutton.net