چهار شنبه 6 اسفند ماه 1399  -  Wednesday, February 24, 2021
peminaeco 1pegah
اخبار
0
شنبه 4 آذر ماه 1391 ساعت 20:46

قیمه نجفی دولت‌آباد در کنار دجله + عکس

شاید بسیاری از تهرانی‌ها در دولت‌آباد شهرری این غذا را خورده باشند؛ قیمه نجفی غذای سنتی شیعیان نجف است که هم طریقه پخت آن و هم طعم آن با قیمه‌های ایران تفاوت دارد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی فارس، شاید بسیاری از تهرانی‌ها در دولت‌آباد شهرری و یا مردم دیگر شهرها در منطقه عراقی‌نشین شهرهای قم، اصفهان، مشهد و ... در مراسم روز عاشورا این غذا را خورده باشند.

قیمه نجفی غذای سنتی شیعیان نجف است که هم طریقه پخت آن و هم طعم آن با قیمه‌های ایران تفاوت دارد.

برای پخت این قیمه بیش از شش ساعت گوشت و لپه را می‌پزند و پس از آن شش تا هفت ساعت گوشت و لپه و باقی مواد آن را می‌کوبند و پخت این قیمه بیش از 12 ساعت طول می‌کشد.

 

عکس‌های از پخت قیمه نجفی در حاشیه رود دجله را می‌توانید در این لینک ببینید.

 

لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
نظرسنجی
عملکرد کانون انجمنهای صنایع غذایی را در دفاع از صنعت غذا چگونه ارزیابی می کنید؟
haraz1
nazgol
shirinvatan
pegah2
لاکیدووو
شیرین عسل1
sobhan
زرفروکتوز1
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
goncheh1
tabiat
mihan
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
کشاورزی
صنایع غذایی مسرور
گروه صنایع  غذایی نان آوران
vioni
صنایع غذایی ب آ
رستوران حاج محسن1
گروه صنعتی نان سحر
آرد سازی پوسان
حلبچی
آب معدنی واتا
صنایع غذایی سحر همدان
صنایع غذایی دلوسه
آیدین
تیتر20
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
ارسال پیامک
گروه صنعتی پارس استا
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
تک ماکارون
زر ماکارون