پنج شنبه 26 فروردين ماه 1400  -  Thursday, April 15, 2021
چاپ و بسته بندی2peminapegah
اخبار
0
شنبه 4 آذر ماه 1391 ساعت 20:46

قیمه نجفی دولت‌آباد در کنار دجله + عکس

شاید بسیاری از تهرانی‌ها در دولت‌آباد شهرری این غذا را خورده باشند؛ قیمه نجفی غذای سنتی شیعیان نجف است که هم طریقه پخت آن و هم طعم آن با قیمه‌های ایران تفاوت دارد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی فارس، شاید بسیاری از تهرانی‌ها در دولت‌آباد شهرری و یا مردم دیگر شهرها در منطقه عراقی‌نشین شهرهای قم، اصفهان، مشهد و ... در مراسم روز عاشورا این غذا را خورده باشند.

قیمه نجفی غذای سنتی شیعیان نجف است که هم طریقه پخت آن و هم طعم آن با قیمه‌های ایران تفاوت دارد.

برای پخت این قیمه بیش از شش ساعت گوشت و لپه را می‌پزند و پس از آن شش تا هفت ساعت گوشت و لپه و باقی مواد آن را می‌کوبند و پخت این قیمه بیش از 12 ساعت طول می‌کشد.

 

عکس‌های از پخت قیمه نجفی در حاشیه رود دجله را می‌توانید در این لینک ببینید.

 

لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
نظرسنجی
عملکرد کانون انجمنهای صنایع غذایی را در دفاع از صنعت غذا چگونه ارزیابی می کنید؟
لاکیدووو
شیرین عسل1
tabiat
pegah2
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
زرفروکتوز1
goncheh1
nazgol
haraz1
shirinvatan
mihan
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
گروه صنعتی نان سحر
صنایع غذایی ب آ
صنایع غذایی دلوسه
زر ماکارون
گروه صنایع  غذایی نان آوران
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
صنایع غذایی مسرور
صنایع غذایی سحر همدان
حلبچی
تک ماکارون
آرد سازی پوسان
ارسال پیامک
آیدین
vioni
گروه صنعتی پارس استا
tejarat talaie
تیتر20
آب معدنی واتا
رستوران حاج محسن1
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران