دو شنبه 29 دى ماه 1399  -  Monday, January 18, 2021
eco 1بانک کشاورزیpemina
اخبار
0
شنبه 4 آذر ماه 1391 ساعت 20:46

قیمه نجفی دولت‌آباد در کنار دجله + عکس

شاید بسیاری از تهرانی‌ها در دولت‌آباد شهرری این غذا را خورده باشند؛ قیمه نجفی غذای سنتی شیعیان نجف است که هم طریقه پخت آن و هم طعم آن با قیمه‌های ایران تفاوت دارد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی فارس، شاید بسیاری از تهرانی‌ها در دولت‌آباد شهرری و یا مردم دیگر شهرها در منطقه عراقی‌نشین شهرهای قم، اصفهان، مشهد و ... در مراسم روز عاشورا این غذا را خورده باشند.

قیمه نجفی غذای سنتی شیعیان نجف است که هم طریقه پخت آن و هم طعم آن با قیمه‌های ایران تفاوت دارد.

برای پخت این قیمه بیش از شش ساعت گوشت و لپه را می‌پزند و پس از آن شش تا هفت ساعت گوشت و لپه و باقی مواد آن را می‌کوبند و پخت این قیمه بیش از 12 ساعت طول می‌کشد.

 

عکس‌های از پخت قیمه نجفی در حاشیه رود دجله را می‌توانید در این لینک ببینید.

 

لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
نظرسنجی
عملکرد کانون انجمنهای صنایع غذایی را در دفاع از صنعت غذا چگونه ارزیابی می کنید؟
tabiat
pegah2
زرفروکتوز1
mihan
شیرین عسل1
لاکیدووو
nazgol
goncheh1
sobhan
haraz1
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
آیدین
گروه صنایع  غذایی نان آوران
صنایع غذایی سحر همدان
صنایع غذایی مسرور
گروه صنعتی پارس استا
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
صنایع غذایی دلوسه
صنایع غذایی ب آ
گروه صنعتی نان سحر
زر ماکارون
تک ماکارون
تیتر20
ارسال پیامک
vioni
رستوران حاج محسن1
آرد سازی پوسان
آب معدنی واتا