سه شنبه 24 مهر ماه 1397  -  Tuesday, October 16, 2018
eco 1مارکتی/ قفسه ها تو پر نگه دار/markkety
اخبار برگزیده
0
دو شنبه 16 بهمن ماه 1396 ساعت 7:5

گوشت و مرغ را تا چه زمانی در فریزر نگهداری کنیم؟

یک متخصص تغذیه گفت: گوشت قرمز را ۲۴ ساعت و مرغ را ۱۲ ساعت قبل از مصرف باید از فریزر خارج کرد و در مدت زمان محدود یک تا ۲ روز آن‌ها را مصرف کرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، مرتضی صفوی متخصص تغذیه، درباره زمانی که می‌توان مواد غذایی منجمد را در فریزر نگهداری کرد، گفت: معمولا بهتر است ۲۴ ساعت قبل از مصرف، گوشت قرمز فریز شده را از فریزر خارج و در ظرف مخصوص فلزی در یخچال گذاشت تا به آرامی یخ آن آب شود و خون آبه گوشت که حاوی مواد مغذی است، از بین نرود.

وی با بیان اینکه گوشت مرغ نیز بهتر است ۱۲ ساعت، ماهی و میگو ۸ ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج شوند، افزود: نگهداری این مواد در یخچال در ظرف مخصوص پلاستیکی یا فلزی سبب شده تا از ورود مواد آلوده و بسیاری از میکروب‌ها جلوگیری شود.

صفوی خاطرنشان کرد: وجود دماسنج در فریزر ضروری است چراکه انواع گوشت را بر اساس اینکه قرار است چه مدت نگهداری شود، نشان می‌دهد به طور مثال گوشت قرمز را در ۱۸ تا ۲۰ درجه زیر صفر می‌توان در فریزر نگهداری کرد، اما کیفیت این گوشت به طور قابل توجهی پایین می‌آید.

این متخصص تغذیه ادامه داد: در دمای ۱۲ درجه زیر صفر می‌توان تا حدود ۶ ماه گوشت قرمز را در یخچال نگهداری کرد و اگر دما پایین‌تر از آن باشد به مرور زمان سبب به وجود آمدن کپک در گوشت شده و افراد مصرف کننده را مستعد بیماری‌های میکروبی می‌کند.

وی اضافه کرد: مدت ماندگاری گوشت‌ها متفاوت است به طور مثال مواد غذایی همچون گوشت کبابی و استیکی را تنها در مدت ۶ تا ۱۲ ماه، مرغ و بوقلمون قطعه شده ۴ تا ۱۲ ماه، اردک ۶ ماه و گوشت چرخ کرده، دل و جگر را تنها ۳ تا ۴ ماه می‌توان در فریزر با دمای مناسب نگهداری کرد.

صفوی تاکید کرد: البته این زمان به طور کلی برای شرایطی است که دمای فریزر ۱۸ درجه سانتی‌گراد زیر صفر باشد، گوشت خون‌آبه نداشته باشد و در کیسه نایلونی مناسب نگهداری شود که تماسی با هوا ندارد.
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
روغن نازگل
شیرین عسل1
haraz1
زر فروکتوز
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
کشاورزی
اقتصاد سبز
گروه صنعتی نان سحر
جوان
گروه صنایع  غذایی نان آوران
صنایع غذایی دلوسه
آیدین
تک ماکارون
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
صنایع غذایی سحر همدان
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
آب معدنی واتا
فودیار
صنایع غذایی مسرور
صنایع غذایی ب آ
vioni
تیتر20
گروه صنعتی پارس استا
ارسال پیامک
زر ماکارون
رستوران حاج محسن1
آرد سازی پوسان
www.addlikebutton.net