یک شنبه 15 تير ماه 1399  -  Sunday, July 5, 2020
pegaheco 1
اخبار
1
شنبه 7 آذر ماه 1394 ساعت 13:9

رییس سازمان غذا و دارو خبر داد:/

ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ در سوسیس و کالباس/ مرغ کامل جایگزین استخوان و مواد زائد می‌شود

صنایع غذایی> رییس سازمان غذا و دارو اعلام کرد: استفاده از استخوان و مواد زائد مرغ به شکل خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس ممنوع است و مرغ کامل باید جایگزین آن شود.

رسول دیناروند از توقف استفاده از خمیر مرغ در فرآورده‌های گوشتی خبر داد.

وی با اعلام اینکه استفاده از خمیر مرغ به طور کامل منتفی شده است خاطر نشان کرد: تولید کنندگان فرآورده‌های غذایی دیگر اجازه استفاده از استخوان‌ها و مواد زاید مرغ را که از مرغ فروشی‌ها تهیه می‌شد ندارند.

رییس سازمان غذا و دارو ادامه داد: طبق هماهنگی‌ها با دامپزشکی و سازمان استاندارد مقرر شد،از مرغ کامل در تهیه سوسیس و کالباس استفاده شود.

وی افزود: تولیدکنندگان فرآورده‌های گوشتی موظف شدند، مرغ را به طور کامل از کشتارگاه‌های مورد تأیید دامپزشکی تهیه کنند و دیگر نمی‌توانند مانند قبل از استخوان و مواد زائد مرغ در تهیه سوسیس و کالباس استفاده کنند.

منبع:فارس
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
نظرسنجی
عملکرد کانون انجمنهای صنایع غذایی را در دفاع از صنعت غذا چگونه ارزیابی می کنید؟
شیرین عسل1
sobhan
haraz1
pegah3
nazgol
زرفروکتوز1
goncheh1
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
ارسال پیامک
آب معدنی واتا
تیتر20
صنایع غذایی دلوسه
صنایع غذایی ب آ
vioni
صنایع غذایی سحر همدان
گروه صنایع  غذایی نان آوران
تک ماکارون
آیدین
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
زر ماکارون
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
آرد سازی پوسان
گروه صنعتی نان سحر
صنایع غذایی مسرور
گروه صنعتی پارس استا
رستوران حاج محسن1