شنبه 9 مرداد ماه 1400  -  Saturday, July 31, 2021
peminaچاپ و بسته بندی2pegah
اخبار
1
شنبه 7 آذر ماه 1394 ساعت 13:9

رییس سازمان غذا و دارو خبر داد:/

ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ در سوسیس و کالباس/ مرغ کامل جایگزین استخوان و مواد زائد می‌شود

صنایع غذایی> رییس سازمان غذا و دارو اعلام کرد: استفاده از استخوان و مواد زائد مرغ به شکل خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس ممنوع است و مرغ کامل باید جایگزین آن شود.

رسول دیناروند از توقف استفاده از خمیر مرغ در فرآورده‌های گوشتی خبر داد.

وی با اعلام اینکه استفاده از خمیر مرغ به طور کامل منتفی شده است خاطر نشان کرد: تولید کنندگان فرآورده‌های غذایی دیگر اجازه استفاده از استخوان‌ها و مواد زاید مرغ را که از مرغ فروشی‌ها تهیه می‌شد ندارند.

رییس سازمان غذا و دارو ادامه داد: طبق هماهنگی‌ها با دامپزشکی و سازمان استاندارد مقرر شد،از مرغ کامل در تهیه سوسیس و کالباس استفاده شود.

وی افزود: تولیدکنندگان فرآورده‌های گوشتی موظف شدند، مرغ را به طور کامل از کشتارگاه‌های مورد تأیید دامپزشکی تهیه کنند و دیگر نمی‌توانند مانند قبل از استخوان و مواد زائد مرغ در تهیه سوسیس و کالباس استفاده کنند.

منبع:فارس
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
نظرسنجی
عملکرد کانون انجمنهای صنایع غذایی را در دفاع از صنعت غذا چگونه ارزیابی می کنید؟
pegah2
haraz1
goncheh-98
فشذهشف2
زرفروکتوز1
شیرین عسل1
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
لاکیدووو
mihan2
taknan2
nazgol-98
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
صنایع غذایی مسرور
آرد سازی پوسان
ارسال پیامک
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
آب معدنی واتا
حلبچی
صنایع غذایی سحر همدان
رستوران حاج محسن1
گروه صنعتی نان سحر
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
گروه صنایع  غذایی نان آوران
tejarat talaie
گروه صنعتی پارس استا
صنایع غذایی دلوسه
ardineh
vioni
تک ماکارون
تیتر20
zar
آیدین
صنایع غذایی ب آ