دو شنبه 23 فروردين ماه 1400  -  Monday, April 12, 2021
چاپ و بسته بندی2pegahpemina
دیگه چه خبر
0
یک شنبه 18 آبان ماه 1399 ساعت 11:48

ویتامین‌هایی که ابتلا به کرونا را کاهش می‌دهد

غذا و تغذیه> مسوول بخش میکروبیولوژی بیمارستان قلب شهید رجایی گفت: رژیم غذایی در تقویت سیستم ایمنی بدن و ابتلا به بیماری‌ها و ویروس کرونا نقش بسیار موثری دارد و می‌توان با دریافت مواد غذایی سالم، بدن را در برابر بسیاری از بیماری‌ها مقاوم کرد.

هنگامه صعودی اظهار داشت: بدن ما به گروه هایی از میکرو المان ها نیاز دارد تا با ویروس کرونا و سایر ویروس ها مقابله کند و این ریزمغذی ها در غذاهای سالم وجود دارد.

وی ادامه داد: ویتامین دی نقش موثری در ایمنی دستگاه تنفسی و التهابات ناشی از آن دارد؛ بنابراین بسیار اهمیت دارد که سطح ویتامین دی بدن بالا باشد. البته ویتامین دی شبیه شمشیر دو لبه است که در برخی تحقیقات هم توصیه نمی شود اما کمبود آن برای بدن مضر است.

این متخصص میکروبیولوژی زینک یا روی را برای تقویت ایمنی بدن در شرایط بیماری های عفونی و ویروسی تاثیرگذار دانست و افزود: ویتامین سی نیز برای ایمنی بدن بسیار مفید است البته تحقیقات و بررسی ها روی ویتامین ها در حال انجام است و نمی توان گفت ویتامینی به صورت قطعی از ابتلا به کرونا جلوگیری می کند.

صعودی تاکید کرد: ۸۰ درصد افرادی که به کرونا مبتلا می شوند، نقص ویتامین دی دارند و در بدن ما ایرانی ها به خصوص بانوان کمبود شدید ویتامین دی ملاحظه می شود؛ بنابراین نیاز است ویتامین دی و زینک مصرف شود و سبزیجات تازه، میوه ها کمک می کنند که بدن در برابر بیماری ها مقاومت داشته باشد و با ویروس مقابله کند. در مقابل آن مواد غذایی چرب و کم تحرکی بدن را ضعیف می کند و نمی تواند به خوبی با ویروس و بیماری ها مبارزه کند.

مسوول بخش میکروبیولوژی بیمارستان قلب شهید رجایی اظهار داشت: به طور کلی برای تقویت بدن نیاز است که تمام مواد غذایی مصرف شود اما اولویت با ویتامین های دی، زینک و سی است.

مردم مسوولیت اجتماعی خود را رعایت کنند

صعودی در خصوص افزایش چشمگیر مبتلایان به کرونا تصریح کرد: پس از قرنطینه آمار مبتلایان و مرگ و میر بسیار کاهش داشت و تعداد مرگ و میر دو رقمی شده بود به صورتی که کسب و کارها بازگشایی شدند اما در حال حاضر مرگ و میر به روزی حدود ۴۰۰ نفر رسیده است.

این متخصص میکروب شناسی اظهار داشت: علاوه بر بحث های علمی اپیدمیولوژی که می گوید ویروس جهش پیدا کرده و تهاجمی تر شده است و بیماری زایی آن تغییر پیدا کرده رفتارهای جامعه در مقابله با ویروس اهمیت فراوان دارد. مردم هنوز آموزش ندیده اند که بدانند این ویروس تا مدت طولانی در کنار ما وجود دارد. ویروس در بدن انسان ها زنده است و اگر میزبانی (بدن انسان) وجود نداشته باشد ویروس از بین می رود که متاسفانه ما انسان ها آغوش خود را برای ابتلا به ویروس باز کرده ایم و به جایی رسیده ایم که کنترل آن بسیار سخت شده است.

این متخصص میکروبیولوژی در ادامه گفت: در حال حاضر شرایط زندگی مثل تحصیل، رستوران رفتن و برگزاری مهمانی ها تغییر کرده و ما باید این شرایط را بپذیریم زیرا در غیر این صورت شرایط مبتلایان بسیار بدتر می شود.

صعودی اظهار داشت: نیاز است مسوولان دولتی نیز قوانین سخت گیرانه تری را وضع کنند اما خود مردم نیز در رعایت نکات بهداشتی و پیشگیرانه کوتاهی می کنند. نیاز است مردم جامعه مسوولیت اجتماعی را به درستی رعایت کنند زیرا سلامت خود و خانواده شان در خطر است.

منبع:ایرنا
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
نظرسنجی
عملکرد کانون انجمنهای صنایع غذایی را در دفاع از صنعت غذا چگونه ارزیابی می کنید؟
nazgol
haraz1
لاکیدووو
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
shirinvatan
mihan
شیرین عسل1
tabiat
pegah2
goncheh1
زرفروکتوز1
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
tejarat talaie
گروه صنایع  غذایی نان آوران
آرد سازی پوسان
صنایع غذایی ب آ
تیتر20
صنایع غذایی سحر همدان
vioni
تک ماکارون
آب معدنی واتا
صنایع غذایی دلوسه
ارسال پیامک
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
آیدین
رستوران حاج محسن1
حلبچی
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
گروه صنعتی نان سحر
صنایع غذایی مسرور
زر ماکارون
گروه صنعتی پارس استا