سه شنبه 8 فروردين ماه 1396  -  Tuesday, March 28, 2017
مه کامهeco 1
خواندنی ها
1
سه شنبه 19 خرداد ماه 1394 ساعت 12:49

معمای سوراخ‌های پنیر سوئیسی بعد از 100 سال حل شد

مواد غذایی> سوراخ‌های پنیر سوئیسی برخلاف تصور رایج، این سوراخ‌ها توسط باکتری‌ها ایجاد نشده‌اند بلکه تکه‌های کوچک کاه درون شیر، عامل ایجاد آن‌ها در پنیر هستند.

دانشمندان پس از یک قرن موفق شدند معمای سوراخ‌های پنیر سوئیسی را حل کنند. برخلاف تصور رایج، این سوراخ‌ها توسط باکتری‌ها ایجاد نشده‌اند بلکه تکه‌های کوچک کاه درون شیر، عامل ایجاد آن‌ها در پنیر هستند.

محققان مرکز تحقیقات کشاورزی Agroscope دریافتند که سوراخ‌های اسرارآمیز درون این پنیرها، زمانی که شیر مورداستفاده برای تولید پنیر با روش‌های مدرن دوشیده می‌شود، کاهش‌یافته یا کاملاً ناپدید می‌شوند.

به گفته محققان، این مسئله از حدود سال 1917 که ویلیام کلارک، دانشمند آمریکایی در مقاله‌ای دلیل ایجاد سوراخ در پنیر سوئیسی را دی‌اکسیدکربن منتشرشده توسط باکتری موجود در شیر خوانده بود، تاکنون به شکل معما باقی مانده بود.

محققان سوئیسی دریافتند که پنیر سوئیسی در 10-15 سال اخیر از سوراخ‌های کمتری برخوردار است؛ زیرا بجای سطل‌های شیردوشی، از دستگاه‌های مهروموم‌شده مدرن استفاده می‌شود که از ورود ذرات خارجی به درون مایع جلوگیری می‌کنند.

منبع:ایسنا
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
روغن نازگل
هراز
تلگرام فودپرس
shirin asal
zarforoktoz
نظرسنجی
عملکرد دو ساله وزارت جهاد کشاورزی در دولت یازدهم را چطور ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
vioniiii
تیتر20
تک ماکارون
گروه صنایع  غذایی نان آوران
آب معدنی واتا
المپیاد کشاورزی
صنایع غذایی دلوسه
رستوران حاج محسن1
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
گروه صنعتی پارس استا
گروه صنعتی نان سحر
ارسال پیامک
آیدین
زر ماکارون
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
صنایع غذایی سحر همدان
آرد سازی پوسان
جوان
فودیار
BA
صنایع غذایی مسرور
اقتصاد سبز
www.addlikebutton.net