شنبه 13 آذر ماه 1400  -  Saturday, December 4, 2021
peminaچاپ و بسته بندی2مهگل
بورس
1
سه شنبه 19 خرداد ماه 1394 ساعت 12:49

معمای سوراخ‌های پنیر سوئیسی بعد از 100 سال حل شد

مواد غذایی> سوراخ‌های پنیر سوئیسی برخلاف تصور رایج، این سوراخ‌ها توسط باکتری‌ها ایجاد نشده‌اند بلکه تکه‌های کوچک کاه درون شیر، عامل ایجاد آن‌ها در پنیر هستند.

دانشمندان پس از یک قرن موفق شدند معمای سوراخ‌های پنیر سوئیسی را حل کنند. برخلاف تصور رایج، این سوراخ‌ها توسط باکتری‌ها ایجاد نشده‌اند بلکه تکه‌های کوچک کاه درون شیر، عامل ایجاد آن‌ها در پنیر هستند.

محققان مرکز تحقیقات کشاورزی Agroscope دریافتند که سوراخ‌های اسرارآمیز درون این پنیرها، زمانی که شیر مورداستفاده برای تولید پنیر با روش‌های مدرن دوشیده می‌شود، کاهش‌یافته یا کاملاً ناپدید می‌شوند.

به گفته محققان، این مسئله از حدود سال 1917 که ویلیام کلارک، دانشمند آمریکایی در مقاله‌ای دلیل ایجاد سوراخ در پنیر سوئیسی را دی‌اکسیدکربن منتشرشده توسط باکتری موجود در شیر خوانده بود، تاکنون به شکل معما باقی مانده بود.

محققان سوئیسی دریافتند که پنیر سوئیسی در 10-15 سال اخیر از سوراخ‌های کمتری برخوردار است؛ زیرا بجای سطل‌های شیردوشی، از دستگاه‌های مهروموم‌شده مدرن استفاده می‌شود که از ورود ذرات خارجی به درون مایع جلوگیری می‌کنند.

منبع:ایسنا
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
نظرسنجی
چه زمانی برای حذف ارز 4200 تومانی مناسب است؟
haraz
زرفروکتوز1
لاکیدووو
فشذهشف2
شیرین عسل1
روغن غنچه
نازگل
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
mihan2
پگاه-خامه
taknan2
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
gulfood
packagingart
ardineh
صنایع غذایی دلوسه
صنایع غذایی مسرور
حلبچی
zar
گروه صنعتی نان سحر
صنایع غذایی ب آ
تیتر20
رستوران حاج محسن1
گروه صنایع  غذایی نان آوران
آرد سازی پوسان
گروه صنعتی پارس استا
tejarat talaie
آیدین
kandoj
ارسال پیامک
صنایع غذایی سحر همدان
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
ariantaem
آب معدنی واتا