شنبه 16 اسفند ماه 1399  -  Saturday, March 6, 2021
eco 1pegahpemina
بورس
0
دو شنبه 5 شهريور ماه 1397 ساعت 8:4

با مصرف این لبنیات قند خونتان را کاهش دهید

لبنیات با میزان پروتئین بالا در مقایسه با لبنیات با میزان پروتئین عادی بیشتر موجب کاهش غلظت گلوکز خون بعد از صرف ناهار می‌شود.

به گزارش شفاآنلاین، مطالعه جدید محققان دانشگاه گلف کانادا نشان می‌دهد شیر دارای توانایی کاهش میزان گلوکز خون است.«داگلاس گاف»، سرپرست تیم تحقیق، تاثیرات مصرف شیر حاوی میزان بالا پروتئین را در وعده صبحانه بر میزان گلوکز خون بررسی کردند و دریافتند مصرف شیر در وعده صبحانه موجب کاهش غلظت گلوکز خون بعد از صرف ناهار می‌شود و لبنیات با میزان پروتئین بالا در مقایسه با لبنیات با میزان پروتئین عادی بیشتر موجب کاهش غلظت گلوکز خون بعد از صرف ناهار می‌شود.

دکتر گاف در ادامه می‌افزاید: «بیماری‌های متابولیکی نظیر دیابت نوع۲ و چاقی در جهان در حال افزایش هستند. از اینرو باید در تلاش برای توسعه شیوه‌های رژیم غذایی برای کاهش ریسک و مدیریت چاقی(Obesity) و دیابت بود.»

متخصصان تغذیه همواره بر اهمیت صرف یک صبحانه سالم تاکید می‌کنند و این مطالعه (Study)مصرف کنندگان را به گنجاندن شیر در رژیم غذایی روزانه شان و بخصوص در وعده صبحانه تشویق می‌کند.
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
نظرسنجی
عملکرد کانون انجمنهای صنایع غذایی را در دفاع از صنعت غذا چگونه ارزیابی می کنید؟
haraz1
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
goncheh1
شیرین عسل1
nazgol
sobhan
tabiat
لاکیدووو
pegah2
shirinvatan
mihan
زرفروکتوز1
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
آرد سازی پوسان
صنایع غذایی دلوسه
صنایع غذایی سحر همدان
صنایع غذایی ب آ
ارسال پیامک
آب معدنی واتا
تک ماکارون
گروه صنعتی پارس استا
گروه صنعتی نان سحر
آیدین
زر ماکارون
حلبچی
تیتر20
صنایع غذایی مسرور
vioni
رستوران حاج محسن1
گروه صنایع  غذایی نان آوران