جمعه 17 مرداد ماه 1399  -  Friday, August 7, 2020
eco 1pegah
بورس
0
دو شنبه 5 شهريور ماه 1397 ساعت 8:4

با مصرف این لبنیات قند خونتان را کاهش دهید

لبنیات با میزان پروتئین بالا در مقایسه با لبنیات با میزان پروتئین عادی بیشتر موجب کاهش غلظت گلوکز خون بعد از صرف ناهار می‌شود.

به گزارش شفاآنلاین، مطالعه جدید محققان دانشگاه گلف کانادا نشان می‌دهد شیر دارای توانایی کاهش میزان گلوکز خون است.«داگلاس گاف»، سرپرست تیم تحقیق، تاثیرات مصرف شیر حاوی میزان بالا پروتئین را در وعده صبحانه بر میزان گلوکز خون بررسی کردند و دریافتند مصرف شیر در وعده صبحانه موجب کاهش غلظت گلوکز خون بعد از صرف ناهار می‌شود و لبنیات با میزان پروتئین بالا در مقایسه با لبنیات با میزان پروتئین عادی بیشتر موجب کاهش غلظت گلوکز خون بعد از صرف ناهار می‌شود.

دکتر گاف در ادامه می‌افزاید: «بیماری‌های متابولیکی نظیر دیابت نوع۲ و چاقی در جهان در حال افزایش هستند. از اینرو باید در تلاش برای توسعه شیوه‌های رژیم غذایی برای کاهش ریسک و مدیریت چاقی(Obesity) و دیابت بود.»

متخصصان تغذیه همواره بر اهمیت صرف یک صبحانه سالم تاکید می‌کنند و این مطالعه (Study)مصرف کنندگان را به گنجاندن شیر در رژیم غذایی روزانه شان و بخصوص در وعده صبحانه تشویق می‌کند.
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
نظرسنجی
عملکرد کانون انجمنهای صنایع غذایی را در دفاع از صنعت غذا چگونه ارزیابی می کنید؟
شیرین عسل1
زرفروکتوز1
pegah3
haraz1
sobhan
nazgol
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
گروه صنعتی نان سحر
رستوران حاج محسن1
آرد سازی پوسان
آب معدنی واتا
صنایع غذایی ب آ
ارسال پیامک
گروه صنایع  غذایی نان آوران
تیتر20
صنایع غذایی دلوسه
آیدین
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
صنایع غذایی سحر همدان
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
گروه صنعتی پارس استا
vioni
صنایع غذایی مسرور
زر ماکارون
تک ماکارون