یک شنبه 25 آذر ماه 1397  -  Sunday, December 16, 2018
eco 1مارکتی/ قفسه ها تو پر نگه دار/markkety
خواندنی ها
0
دو شنبه 5 شهريور ماه 1397 ساعت 8:4

با مصرف این لبنیات قند خونتان را کاهش دهید

لبنیات با میزان پروتئین بالا در مقایسه با لبنیات با میزان پروتئین عادی بیشتر موجب کاهش غلظت گلوکز خون بعد از صرف ناهار می‌شود.

به گزارش شفاآنلاین، مطالعه جدید محققان دانشگاه گلف کانادا نشان می‌دهد شیر دارای توانایی کاهش میزان گلوکز خون است.«داگلاس گاف»، سرپرست تیم تحقیق، تاثیرات مصرف شیر حاوی میزان بالا پروتئین را در وعده صبحانه بر میزان گلوکز خون بررسی کردند و دریافتند مصرف شیر در وعده صبحانه موجب کاهش غلظت گلوکز خون بعد از صرف ناهار می‌شود و لبنیات با میزان پروتئین بالا در مقایسه با لبنیات با میزان پروتئین عادی بیشتر موجب کاهش غلظت گلوکز خون بعد از صرف ناهار می‌شود.

دکتر گاف در ادامه می‌افزاید: «بیماری‌های متابولیکی نظیر دیابت نوع۲ و چاقی در جهان در حال افزایش هستند. از اینرو باید در تلاش برای توسعه شیوه‌های رژیم غذایی برای کاهش ریسک و مدیریت چاقی(Obesity) و دیابت بود.»

متخصصان تغذیه همواره بر اهمیت صرف یک صبحانه سالم تاکید می‌کنند و این مطالعه (Study)مصرف کنندگان را به گنجاندن شیر در رژیم غذایی روزانه شان و بخصوص در وعده صبحانه تشویق می‌کند.
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
زر فروکتوز
شیرین عسل1
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
haraz1
روغن نازگل
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
کشاورزی
آب معدنی واتا
vioni
آیدین
فودیار
جوان
صنایع غذایی مسرور
اقتصاد سبز
گروه صنعتی پارس استا
تک ماکارون
گروه صنعتی نان سحر
رستوران حاج محسن1
صنایع غذایی دلوسه
ارسال پیامک
تیتر20
زر ماکارون
صنایع غذایی ب آ
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
صنایع غذایی سحر همدان
گروه صنایع  غذایی نان آوران
آرد سازی پوسان
www.addlikebutton.net