پنج شنبه 2 اسفند ماه 1397  -  Thursday, February 21, 2019
eco 1انتخابات اتاق بازرگانی
اخبار
1
شنبه 10 تير ماه 1396 ساعت 13:10

بهترین نوشیدنی برای صبحانه

غذا و تغذیه> متخصص تغذیه گفت: به افرادی که در معرض خطر چاقی و کم خونی هستند توصیه می‌شود پیش از خوردن غذا چای ننوشند و دستکم 2 ساعت پس از صرف آن چای بنوشند تا مانعی برای جذب آهن نشود.

سید ضیاالدین مظهری متخصص تغذیه  در خصوص نوشیدن چای در وعده صبحانه گفت: برخی افراد پس از بیدار شدن به دلیل بی‌اشتهایی یا به خاطر استفاده زیاد از چربی‌ها و نمک‌ها احساس عطش می‌کنند. معمولاً برای افرادی که در معرض خطر چاقی و کم خونی هستند توصیه می‌کنیم پیش از خوردن غذا چای نخورند و حداقل دو ساعت پس از غذا چای بنوشند تا مانعی برای جذب آهن نباشد.


وی افزود: اگر این افراد احساس بی اشتهایی می‌کنند به جای چای، از آب پرتقال به‌صورت خالص یا مخلوطی از میوه‌های دیگر مثل نارنج و نارنگی استفاده کنند.

این متخصص تغذیه تصریح کرد: بهترین نوشیدنی برای شروع روز، یک لیوان آب است. آب اشتها را تلطیف می‌کند و می‌تواند به سم‌زدایی و دفع مواد زاید بدن کمک کند.

مظهری توضیح داد: چای شیرین مناسب نیست، چون از آغاز صبح میزان قندی که سبب افزایش سطح قند خون می‌شود را بالا برده و روی پانکراس تأثیر می‌گذارد.

پانکراس برای تعدیل قند خون انسولین ترشح می‌کند و تکرار آن باعث فرسودگی زود هنگام لوزالمعده یا پانکراس شده و زمینه بروز دیابت را فراهم می‌کند.

منبع:فارس
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
ghoncheh
شیرین عسل1
haraz1
زر فروکتوز
روغن نازگل
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
آیدین
گروه صنایع  غذایی نان آوران
ارسال پیامک
تک ماکارون
زر ماکارون
صنایع غذایی ب آ
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
تیتر20
گروه صنعتی نان سحر
رستوران حاج محسن1
فودیار
صنایع غذایی مسرور
صنایع غذایی دلوسه
اقتصاد سبز
آب معدنی واتا
گروه صنعتی پارس استا
صنایع غذایی سحر همدان
جوان
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
vioni
آرد سازی پوسان
www.addlikebutton.net