سه شنبه 31 فروردين ماه 1400  -  Tuesday, April 20, 2021
eco 1pegahچاپ و بسته بندی2
اخبار برگزیده
1
دو شنبه 22 ارديبهشت ماه 1399 ساعت 13:50

در چهار فصل منتهی به زمستان ۹۸/

تورم تولیدکننده محصولات گاوداری‌های صنعتی به ۳۶ درصد رسید

کشاورزی> تغییرات میانگین شاخص قیمت تولیدکننده محصولات گاوداری های صنعتی در چهار فصل منتهی به زمستان ۹۸، با ۲۲.۷ درصد کاهش نسبت به مدت مشابه سال قبل، به ۳۶.۲ درصد رسید.

شاخص قیمت تولیدکننده محصولات گاوداری‌های صنعتی کشور زمستان ١٣٩٨ از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد.

تورم فصلی

تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش گاوداری‌های صنعتی نسبت به فصل قبل (تورم فصلی) در فصل زمستان ١٣٩٨ به ٣.١- درصد کاهش رسید که در مقایسه با همین اطلاع در فصل قبل (١.١-)، ٠.٢ واحد درصد کاهش دارد. در میان قلم‌های گاوداری صنعتی، کمترین تورم فصلی مربوط قلم گاونرداشتی (٧.٩- درصد) و بیش‌ترین آن مربوط به قلم کود (١.٦ درصد) است.

تورم نقطه به نقطه

تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش گاوداری‌های صنعتی نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) در فصل زمستان ١٣٩٨ به ٣, ٩٦ درصد رسید که در مقایسه با همین اطلاع در ÷ضفصل قبل (٢٤.٧)، ٢٠.٧ واحد درصد کاهش داشته است. بنابراین، میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات گاوداری‌های صنعتی به ازای تولید قلم‌های خود در داخل کشور، در فصل زمستان ١٣٩٨ نسبت به فصل زمستان ١٣٩٧، ٣.٩٦ درصد افزایش دارد. در بین قلم‌های گاوداری‌های صنعتی، کمترین تورم نقطه به نقطه مربوط به قلم گاو حذفی (١٨.٤٦- درصد) و بیش‌ترین آن مربوطه قلم کود (٢٥.٤١ درصد) است.

تورم سالانه

تغییرات میانگین شاخص قیمت تولیدکننده محصولات گاوداری‌های صنعتی در داخل کشور در چهار فصل منتهی به فصل زمستان ١٣٩٨ نسبت به مدت مشابه در سال قبل به ٣٦.٢ درصد رسید که نسبت به همین اطلاع در فصل قبل (٥٨.٩)، ٢٢.٧ واحد درصد کاهش نشان می‌دهد. در فصل مورد بررسی، در میان قلم‌های گاودارهای صنعتی در کشور، کمترین تورم سالانه مربوط به قلم گاو نر داشتی (١٨.٢ درصد) و بیش‌ترین آن مربوط به گوساله نر زیر چهار ماه (٤٣.٨ درصد) است.

شاخص استانی

بررسی شاخص قیمت تولیدکننده محصولات گاوداری‌های صنعتی کشور در زمستان ١٣٩٨ نشان می‌دهد که شاخص اکثر استان‌های کشور نسبت به فصل قبل با کاهش روبه رو بوده است. بیشترین میزان افزایش مربوط به استان چهار محال و بختیاری با ٦.١٤ درصد و بیشترین میزان کاهش مربوط به استان خراسان شمالی با ١٥.٠٨ درصد کاهش است.

مقایسه شاخص کل استان‌ها در فصل جاری نسبت به فصل مشابه سال قبل نشان می‌دهد که بیشترین درصد تغییر مربوط به استان کهگیلویه و بویر احمد با ٢١.٤٧ درصد و کمترین آن مربوط به استان آذربایجان شرقی با ٧.٩ درصد کاهش است.

منبع:مهر
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
نظرسنجی
عملکرد کانون انجمنهای صنایع غذایی را در دفاع از صنعت غذا چگونه ارزیابی می کنید؟
tabiat
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
haraz1
goncheh1
nazgol
شیرین عسل1
لاکیدووو
pegah2
زرفروکتوز1
shirinvatan
mihan
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
صنایع غذایی سحر همدان
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
tejarat talaie
حلبچی
گروه صنایع  غذایی نان آوران
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
آب معدنی واتا
گروه صنعتی پارس استا
صنایع غذایی دلوسه
ارسال پیامک
زر ماکارون
آرد سازی پوسان
آیدین
vioni
تیتر20
رستوران حاج محسن1
تک ماکارون
گروه صنعتی نان سحر
صنایع غذایی مسرور
صنایع غذایی ب آ