سه شنبه 22 آبان ماه 1397  -  Tuesday, November 13, 2018
مارکتی/ قفسه ها تو پر نگه دار/markketyeco 1
اخبار برگزیده
0
پنج شنبه 2 شهريور ماه 1396 ساعت 9:12

اثر هوشیارکننده قهوه بیشتر است یا چای؟

چای محبوب‌ترین نوشیدنی ‌گرم در جهان است و روزانه حدود ۲ میلیارد فنجان چای در سراسر جهان نوشیده می‌شود. نوشیدن سه فنجان چای در صبح، ظهر و عصر می‌تواند هوشیاری یک روز را تامین کند.

به گزارش تبیان، به‌ گفته متخصصان مصرف لیموترش به‌ همراه چای خاصیت ضد سرطانی آن را دو برابر می‌کند که به دلیل افزایش خاصیت آنتی‌اکسیدانی است.
بیشترین دلیل علاقه افراد به نوشیدن چای، وجود ماده آرامش دهنده در آن به نام کافئین است. برگ این گیاه حدود چهار درصد کافئین دارد و این میزان در یک فنجان چای به ۴۰ میلی‌گرم می‌رسد.
در عین‌حال چای حاوی اسید آمینه، کربوهیدرات، یون‌های معدنی و ترکیبات پلی‌فنول که موجب رنگ قرمز در آن می‌شود، است.
اثر هوشیارکننده قهوه بیش از چای است، اما مدت هوشیارکنندگی چای طولانی تر است. به طوری که نوشیدن سه فنجان چای در صبح، ظهر و عصر می‌تواند هوشیاری یک روز را تامین کند.
نوشیدن چای را به دلیل حفظ هوشیاری به همه افراد می‌توان توصیه کرد. البته نباید در مصرف چای و به خصوص قهوه زیاده روی کرد، زیرا باعث ایجاد کم خوابی در فرد و حالت استرس می‌شود که به دلیل کافئین موجود در آن است.


لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
زر فروکتوز
روغن نازگل
haraz1
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
شیرین عسل1
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
کشاورزی
صنایع غذایی مسرور
زر ماکارون
اقتصاد سبز
گروه صنایع  غذایی نان آوران
گروه صنعتی پارس استا
آیدین
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
صنایع غذایی سحر همدان
گروه صنعتی نان سحر
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
تیتر20
آب معدنی واتا
آرد سازی پوسان
vioni
تک ماکارون
صنایع غذایی ب آ
رستوران حاج محسن1
فودیار
جوان
صنایع غذایی دلوسه
ارسال پیامک
www.addlikebutton.net