پنج شنبه 2 اسفند ماه 1397  -  Thursday, February 21, 2019
eco 1انتخابات اتاق بازرگانی
اخبار برگزیده
0
پنج شنبه 2 شهريور ماه 1396 ساعت 9:12

اثر هوشیارکننده قهوه بیشتر است یا چای؟

چای محبوب‌ترین نوشیدنی ‌گرم در جهان است و روزانه حدود ۲ میلیارد فنجان چای در سراسر جهان نوشیده می‌شود. نوشیدن سه فنجان چای در صبح، ظهر و عصر می‌تواند هوشیاری یک روز را تامین کند.

به گزارش تبیان، به‌ گفته متخصصان مصرف لیموترش به‌ همراه چای خاصیت ضد سرطانی آن را دو برابر می‌کند که به دلیل افزایش خاصیت آنتی‌اکسیدانی است.
بیشترین دلیل علاقه افراد به نوشیدن چای، وجود ماده آرامش دهنده در آن به نام کافئین است. برگ این گیاه حدود چهار درصد کافئین دارد و این میزان در یک فنجان چای به ۴۰ میلی‌گرم می‌رسد.
در عین‌حال چای حاوی اسید آمینه، کربوهیدرات، یون‌های معدنی و ترکیبات پلی‌فنول که موجب رنگ قرمز در آن می‌شود، است.
اثر هوشیارکننده قهوه بیش از چای است، اما مدت هوشیارکنندگی چای طولانی تر است. به طوری که نوشیدن سه فنجان چای در صبح، ظهر و عصر می‌تواند هوشیاری یک روز را تامین کند.
نوشیدن چای را به دلیل حفظ هوشیاری به همه افراد می‌توان توصیه کرد. البته نباید در مصرف چای و به خصوص قهوه زیاده روی کرد، زیرا باعث ایجاد کم خوابی در فرد و حالت استرس می‌شود که به دلیل کافئین موجود در آن است.


لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
روغن نازگل
زر فروکتوز
شیرین عسل1
haraz1
ghoncheh
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
زر ماکارون
صنایع غذایی سحر همدان
صنایع غذایی مسرور
آرد سازی پوسان
گروه صنعتی پارس استا
رستوران حاج محسن1
فودیار
صنایع غذایی ب آ
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
آب معدنی واتا
تیتر20
جوان
اقتصاد سبز
ارسال پیامک
آیدین
گروه صنایع  غذایی نان آوران
تک ماکارون
گروه صنعتی نان سحر
صنایع غذایی دلوسه
vioni
www.addlikebutton.net