یک شنبه 29 بهمن ماه 1396  -  Sunday, February 18, 2018
مه کامهeco 1
اخبار برگزیده
0
پنج شنبه 2 شهريور ماه 1396 ساعت 9:12

اثر هوشیارکننده قهوه بیشتر است یا چای؟

چای محبوب‌ترین نوشیدنی ‌گرم در جهان است و روزانه حدود ۲ میلیارد فنجان چای در سراسر جهان نوشیده می‌شود. نوشیدن سه فنجان چای در صبح، ظهر و عصر می‌تواند هوشیاری یک روز را تامین کند.

به گزارش تبیان، به‌ گفته متخصصان مصرف لیموترش به‌ همراه چای خاصیت ضد سرطانی آن را دو برابر می‌کند که به دلیل افزایش خاصیت آنتی‌اکسیدانی است.
بیشترین دلیل علاقه افراد به نوشیدن چای، وجود ماده آرامش دهنده در آن به نام کافئین است. برگ این گیاه حدود چهار درصد کافئین دارد و این میزان در یک فنجان چای به ۴۰ میلی‌گرم می‌رسد.
در عین‌حال چای حاوی اسید آمینه، کربوهیدرات، یون‌های معدنی و ترکیبات پلی‌فنول که موجب رنگ قرمز در آن می‌شود، است.
اثر هوشیارکننده قهوه بیش از چای است، اما مدت هوشیارکنندگی چای طولانی تر است. به طوری که نوشیدن سه فنجان چای در صبح، ظهر و عصر می‌تواند هوشیاری یک روز را تامین کند.
نوشیدن چای را به دلیل حفظ هوشیاری به همه افراد می‌توان توصیه کرد. البته نباید در مصرف چای و به خصوص قهوه زیاده روی کرد، زیرا باعث ایجاد کم خوابی در فرد و حالت استرس می‌شود که به دلیل کافئین موجود در آن است.


لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
farda2
shirinasal3
روغن نازگل
تلگرام فودپرس
zarforoktoz
haraz1
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
گروه صنعتی پارس استا
ارسال پیامک
vioni
جوان
صنایع غذایی سحر همدان
صنایع غذایی دلوسه
اقتصاد سبز
آب معدنی واتا
فودیار
گروه صنعتی نان سحر
آرد سازی پوسان
رستوران حاج محسن1
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
BA
تیتر20
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
آیدین
گروه صنایع  غذایی نان آوران
زر ماکارون
تک ماکارون
صنایع غذایی مسرور
www.addlikebutton.net