دو شنبه 29 مرداد ماه 1397  -  Monday, August 20, 2018
نمایشگاه لبنیاتeco 1مارکتی/ قفسه ها تو پر نگه دار/markkety
اخبار برگزیده
0
پنج شنبه 2 شهريور ماه 1396 ساعت 9:12

اثر هوشیارکننده قهوه بیشتر است یا چای؟

چای محبوب‌ترین نوشیدنی ‌گرم در جهان است و روزانه حدود ۲ میلیارد فنجان چای در سراسر جهان نوشیده می‌شود. نوشیدن سه فنجان چای در صبح، ظهر و عصر می‌تواند هوشیاری یک روز را تامین کند.

به گزارش تبیان، به‌ گفته متخصصان مصرف لیموترش به‌ همراه چای خاصیت ضد سرطانی آن را دو برابر می‌کند که به دلیل افزایش خاصیت آنتی‌اکسیدانی است.
بیشترین دلیل علاقه افراد به نوشیدن چای، وجود ماده آرامش دهنده در آن به نام کافئین است. برگ این گیاه حدود چهار درصد کافئین دارد و این میزان در یک فنجان چای به ۴۰ میلی‌گرم می‌رسد.
در عین‌حال چای حاوی اسید آمینه، کربوهیدرات، یون‌های معدنی و ترکیبات پلی‌فنول که موجب رنگ قرمز در آن می‌شود، است.
اثر هوشیارکننده قهوه بیش از چای است، اما مدت هوشیارکنندگی چای طولانی تر است. به طوری که نوشیدن سه فنجان چای در صبح، ظهر و عصر می‌تواند هوشیاری یک روز را تامین کند.
نوشیدن چای را به دلیل حفظ هوشیاری به همه افراد می‌توان توصیه کرد. البته نباید در مصرف چای و به خصوص قهوه زیاده روی کرد، زیرا باعث ایجاد کم خوابی در فرد و حالت استرس می‌شود که به دلیل کافئین موجود در آن است.


لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
haraz1
شیرین عسل1
زر فروکتوز
روغن نازگل
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
اقتصاد سبز
آیدین
صنایع غذایی ب آ
آرد سازی پوسان
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
گروه صنعتی نان سحر
تیتر20
آب معدنی واتا
vioni
جوان
گروه صنایع  غذایی نان آوران
زر ماکارون
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
فودیار
صنایع غذایی دلوسه
تک ماکارون
ارسال پیامک
رستوران حاج محسن1
گروه صنعتی پارس استا
صنایع غذایی مسرور
صنایع غذایی سحر همدان
www.addlikebutton.net