شنبه 5 خرداد ماه 1397  -  Saturday, May 26, 2018
eco 1مارکتی/ قفسه ها تو پر نگه دار/markkety
اخبار برگزیده
0
پنج شنبه 2 شهريور ماه 1396 ساعت 9:12

اثر هوشیارکننده قهوه بیشتر است یا چای؟

چای محبوب‌ترین نوشیدنی ‌گرم در جهان است و روزانه حدود ۲ میلیارد فنجان چای در سراسر جهان نوشیده می‌شود. نوشیدن سه فنجان چای در صبح، ظهر و عصر می‌تواند هوشیاری یک روز را تامین کند.

به گزارش تبیان، به‌ گفته متخصصان مصرف لیموترش به‌ همراه چای خاصیت ضد سرطانی آن را دو برابر می‌کند که به دلیل افزایش خاصیت آنتی‌اکسیدانی است.
بیشترین دلیل علاقه افراد به نوشیدن چای، وجود ماده آرامش دهنده در آن به نام کافئین است. برگ این گیاه حدود چهار درصد کافئین دارد و این میزان در یک فنجان چای به ۴۰ میلی‌گرم می‌رسد.
در عین‌حال چای حاوی اسید آمینه، کربوهیدرات، یون‌های معدنی و ترکیبات پلی‌فنول که موجب رنگ قرمز در آن می‌شود، است.
اثر هوشیارکننده قهوه بیش از چای است، اما مدت هوشیارکنندگی چای طولانی تر است. به طوری که نوشیدن سه فنجان چای در صبح، ظهر و عصر می‌تواند هوشیاری یک روز را تامین کند.
نوشیدن چای را به دلیل حفظ هوشیاری به همه افراد می‌توان توصیه کرد. البته نباید در مصرف چای و به خصوص قهوه زیاده روی کرد، زیرا باعث ایجاد کم خوابی در فرد و حالت استرس می‌شود که به دلیل کافئین موجود در آن است.


لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
zarforoktoz
shirinasal3
haraz1
روغن نازگل
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
گروه صنعتی نان سحر
تک ماکارون
BA
جوان
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
گروه صنعتی پارس استا
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
رستوران حاج محسن1
صنایع غذایی دلوسه
ارسال پیامک
زر ماکارون
آیدین
فودیار
گروه صنایع  غذایی نان آوران
صنایع غذایی سحر همدان
آرد سازی پوسان
vioni
صنایع غذایی مسرور
اقتصاد سبز
آب معدنی واتا
تیتر20
www.addlikebutton.net