سه شنبه 12 فروردين ماه 1399  -  Tuesday, March 31, 2020
pegaheco 1
اخبار برگزیده
1
شنبه 25 دى ماه 1395 ساعت 16:36

تشخیص آبلیموی تقلبی در آزمایشگاه‌های کشور ممکن شد

صنایع غذایی> معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: آزمایشگاه‌های کشور ۳ ماه است که به قابلیت تشخیص آبلیموی تقلبی از طبیعی تجهیز شده‌اند اما نمی‌دانم که چقدر توانسته اند از این قابلیت استفاده کنند.

سورنا ستاری درباره آخرین وضعیت تجهیز آزمایشگاهای کشور برای تشخیص مواد غذایی تقلبی به ویژه آبلیمو اظهار کرد: در حوزه غذا در یک سال اخیر اتفاقات خوبی افتاده است و تقلبات تولید غذا و آسیب‌های سموم جدید مصرفی در تولید محصولات کشاورزی را در سازمان غذا و داروی  وزارت بهداشت می‌توانیم  تشخیص دهیم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر تقبلات موجود در تولید آبلیمو در کشور قابل تشخیص است افزود: آزمایشگاه‌های کشور 3 ماه است که به قابلیت تشخیص آبلیموی تقلبی از طبیعی تجهیز شده‌اند اما نمی‌دانم که چقدر توانسته اند از این قابلیت استفاده کنند.

آبلیموهای تقلبی ضرری برای سلامت مردم ندارند

معاون رئیس‌جمهور بابیان اینکه این امر (آبلیموهای تقلبی) یک تقلب در صنایع غذایی است و ازلحاظ سلامتی به ضرر مردم نیست و مشکلی برای آنها ایجاد نمی‌کند گفت: این تقلب ضرر مالی و اقتصادی برای مردم به همراه دارد و درواقع نوعی کم‌فروشی است که موارد این‌چنینی به‌دفعات وجود دارد.

ستاری تصریح کرد: در حال حاضر یک شبکه، در استان‌های مختلف موضوع  تقلبات صنایع غذایی را بررسی می‌کنند.

منبع:تسنیم
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
نظرسنجی
عملکرد کانون انجمنهای صنایع غذایی را در دفاع از صنعت غذا چگونه ارزیابی می کنید؟
پگاه
nazgol
شیرین عسل1
goncheh1
sobhan
haraz1
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
صنایع غذایی ب آ
آرد سازی پوسان
زر ماکارون
صنایع غذایی دلوسه
تیتر20
رستوران حاج محسن1
صنایع غذایی مسرور
vioni
تک ماکارون
گروه صنعتی نان سحر
گروه صنعتی پارس استا
صنایع غذایی سحر همدان
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
ارسال پیامک
آب معدنی واتا
آیدین
گروه صنایع  غذایی نان آوران