جمعه 6 ارديبهشت ماه 1398  -  Friday, April 26, 2019
pegaheco 1
بازار
0
چهار شنبه 9 خرداد ماه 1397 ساعت 11:32

کاهش نرخ کاکائو و افزایش بهای قهوه و شکر در بورس نیویورک

مواد غذایی> اقتصاد غذا - نرخ قهوه در پایان هفته گذشته در بورس نیویورک افزایش یافت، دست اندرکاران معامله قهوه نسبت به احتمال پررونق شدن بازار این محصول درآینده نزدیک چندان خوش بین نبودند.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، چنانچه قیمت تحویل در ماه ژوئیه هم چنان رو به افزایش رود و از نرخ های پایین ماه فاصله گیرد، به نرخ های پایین ماه آوریل، حد پایین معاملات بعدی خواهد بود.
در تحولی دیگر نرخ کاکائو برای تحویل در ژوئیه کاهش داشت، زیرا برمیزان فروش این محصول افزوده شد اما سرمایه گذاران نسبت به بروز نشانه هایی از کم رونق شدن بازار آن توجه چندانی نکردند. نرخ پایان معاملات کاکائو در هفته پیش بالاتر از میانگین متحرک بیست روزه آن بود.
در تحولی دیگر نرخ شکر برای تحویل در ژوئیه به تدریج افزایش یافت. چنانچه قیمت ماه ژوئیه هم چنان رو به افزایش رود، نقطه بالای قیمت آن هر پوند 13.03 سنت خواهد بود. نرخ پایان معاملات هفته پیش پایین تر از میانگین متحرک بیست روزه هر پوند 11.66 سنت بود.
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
زر فروکتوز
ghoncheh
haraz1
روغن نازگل
شیرین عسل1
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
ارسال پیامک
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
اقتصاد سبز
گروه صنعتی نان سحر
تک ماکارون
آرد سازی پوسان
جوان
رستوران حاج محسن1
صنایع غذایی ب آ
vioni
صنایع غذایی مسرور
صنایع غذایی دلوسه
گروه صنعتی پارس استا
صنایع غذایی سحر همدان
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
تیتر20
فودیار
زر ماکارون
گروه صنایع  غذایی نان آوران
آیدین
آب معدنی واتا
www.addlikebutton.net