یک شنبه 28 مرداد ماه 1397  -  Sunday, August 19, 2018
مارکتی/ قفسه ها تو پر نگه دار/markketyنمایشگاه نوشیدنی هاeco 1
بازار
0
چهار شنبه 9 خرداد ماه 1397 ساعت 11:32

کاهش نرخ کاکائو و افزایش بهای قهوه و شکر در بورس نیویورک

مواد غذایی> اقتصاد غذا - نرخ قهوه در پایان هفته گذشته در بورس نیویورک افزایش یافت، دست اندرکاران معامله قهوه نسبت به احتمال پررونق شدن بازار این محصول درآینده نزدیک چندان خوش بین نبودند.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، چنانچه قیمت تحویل در ماه ژوئیه هم چنان رو به افزایش رود و از نرخ های پایین ماه فاصله گیرد، به نرخ های پایین ماه آوریل، حد پایین معاملات بعدی خواهد بود.
در تحولی دیگر نرخ کاکائو برای تحویل در ژوئیه کاهش داشت، زیرا برمیزان فروش این محصول افزوده شد اما سرمایه گذاران نسبت به بروز نشانه هایی از کم رونق شدن بازار آن توجه چندانی نکردند. نرخ پایان معاملات کاکائو در هفته پیش بالاتر از میانگین متحرک بیست روزه آن بود.
در تحولی دیگر نرخ شکر برای تحویل در ژوئیه به تدریج افزایش یافت. چنانچه قیمت ماه ژوئیه هم چنان رو به افزایش رود، نقطه بالای قیمت آن هر پوند 13.03 سنت خواهد بود. نرخ پایان معاملات هفته پیش پایین تر از میانگین متحرک بیست روزه هر پوند 11.66 سنت بود.
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
haraz1
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
شیرین عسل1
زر فروکتوز
روغن نازگل
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
آیدین
تک ماکارون
صنایع غذایی دلوسه
صنایع غذایی ب آ
ارسال پیامک
صنایع غذایی مسرور
vioni
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
گروه صنایع  غذایی نان آوران
آب معدنی واتا
صنایع غذایی سحر همدان
جوان
رستوران حاج محسن1
گروه صنعتی پارس استا
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
اقتصاد سبز
گروه صنعتی نان سحر
فودیار
زر ماکارون
آرد سازی پوسان
تیتر20
www.addlikebutton.net