چهار شنبه 23 آبان ماه 1397  -  Wednesday, November 14, 2018
مارکتی/ قفسه ها تو پر نگه دار/markketyeco 1
اخبار برگزیده
0
دو شنبه 7 آبان ماه 1397 ساعت 12:20

برای نخستین بار در صنعت روغن نباتی کشور/

روغن غنی شده اویلا، سیب سلامت گرفت

مواد غذایی> اقتصاد غذا -برای نخستین بار در صنعت روغن نباتی کشور و همزمان با روز جهانی غذا، نشان ایمنی و سلامت برای تولید «روغن آفتابگردان غنی شده با ویتامین D» به «اویلا» اعطا شد.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، در مراسم روز جهانی غذا که با شعار تغییر و اصلاح الگوی تغدیه برای حفظ و ارتقا سلامت برگزار شد، شرکت صنعت غذایی کوروش در میان 5 شرکت منتخب قرار گرفت و برای تولید محصول "روغن آفتابگردان غنی شده با ویتامین دی اویلا" نشان ایمنی و سلامت دریافت کرد.



در این مراسم که با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، رئیس سازمان غذا و دارو و تنی چند از دیگر مسئولان و جمع کثیری از تولیدکنندگان و فعالان صنعت غذا و سلامت برگزار شد، نشان ایمنی و سلامت به برند اویلا تعلق گرفت.

براساس این گزارش، دکتر حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مراسم فوق، با تاکید بر اینکه وزارت بهداشت و ارگان های دولتی باید همکاری با شرکت هایی که در زمینه تولید محصولات سلامت محور فعالیت دارند را در اولویت کاری خود قرار دهند، اظهار داشت: با توجه به ظرفیت موجود کشور باید شاهد حداکثر حمایت خود را از تولیدات داخلی در راستای سلامت جامعه به کار بندیم.

همچنین غلامرضا اصغری معاون وزیر بهداشت و ‌رییس سازمان غذا و دارو، سرمایه گذاران ‌حوزه صنایع غذایی را افتخار کشور دانست و گفت: در بسیاری از کشورها محصولات غذایی ایرانی عرضه و مصرف می‌شود و ارز برای کشور وارد می‌کنند که این مهم حاصل تلاش مدیران، مسئولان و سرمایه‌گذارانی است که در این حوزه تلاش می‌کنند تا مردم را از محصولات غذایی کیفی برخوردار کنند.



این گزارش می افزاید: وحید مفید مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در ادامه مراسم روز جهانی غذا که در سالن همایش های رازی برگزار شد، از تمام شرکت هایی که در راه ارتقای سلامت و رفع مشکلات سوء تغذیه جامعه گام برمی‌دارند تشکر کرد.

وی با اشاره به اینکه حدود 30 درصد مردم ایران کم خونی دارند و بیش از 70 درصد جمعیت کشور با مشکل کمبود ویتامین D روبه رو هستند، متذکر شد: بیش از 50 درصد بانوان ایرانی نیز از فقر آهن رنج می برند به همین دلیل باید به غنی سازی مواد غذایی با ریز مغذی ها بیشتر توجه کرد و در همین راستا از سوی شورای عالی سلامت و امنیت غذایی برنامه هایی مصوب و ابلاغ شده است.

یادآور می شود که نشان ايمني و سلامت، نشانی است که سالانه از سوی سازمان غذا و دارو به فرآورده غذایی اعطاء می شود که از لحاظ تامین غذای ایمن و سالم در تمام مراحل زنجیره غذایی از مواد اولیه سالم و در شرایط خوب بهداشتی تولید شده و در ضمن دارای خصوصیاتی است که به ارتقاء ایمنی و سلامت مصرف کننده کمک می کند.
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
روغن نازگل
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
زر فروکتوز
شیرین عسل1
haraz1
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
کشاورزی
فودیار
آیدین
اقتصاد سبز
جوان
vioni
آرد سازی پوسان
ارسال پیامک
زر ماکارون
گروه صنعتی پارس استا
تک ماکارون
گروه صنعتی نان سحر
صنایع غذایی سحر همدان
صنایع غذایی ب آ
آب معدنی واتا
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
گروه صنایع  غذایی نان آوران
صنایع غذایی دلوسه
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
صنایع غذایی مسرور
تیتر20
رستوران حاج محسن1
www.addlikebutton.net