جمعه 17 مرداد ماه 1399  -  Friday, August 7, 2020
eco 1pegah
بازار
0
سه شنبه 2 مرداد ماه 1397 ساعت 11:44

بهبود بازار روغن پالم در پی سیاست جدید انرژی اتحادیه اروپا

 مواد غذایی> اقتصاد غذا - در حالی که اتحادیه اروپا قرار است به تدریج مصرف روغن پالم را برای تولید سوخت ها از منشا گیاهی کاهش دهد.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، در توافقی سه جانبه بین کمیسیون اروپا، پارلمان اروپا، و شورای اروپا تاکید گردید که مصرف سوخت ها از منشا گیاهی بدون توجه به منشا آن همچنان در دستور قرار می گیرد.
در پی این تصمیم سه جانبه، آرامش به بازار تولیدکنندگان روغن پالم در مالزی و اندونزی مجددا پدید آمد.
گفتنی است، مالزی به تنهایی 39 درصد روغن پالم جهان را تولید می کند و 44 درصد صادرات این فرآورده را به خود اختصاص داده است.
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
نظرسنجی
عملکرد کانون انجمنهای صنایع غذایی را در دفاع از صنعت غذا چگونه ارزیابی می کنید؟
زرفروکتوز1
شیرین عسل1
nazgol
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
haraz1
goncheh1
pegah3
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
صنایع غذایی ب آ
تیتر20
گروه صنایع  غذایی نان آوران
رستوران حاج محسن1
ارسال پیامک
صنایع غذایی سحر همدان
آب معدنی واتا
گروه صنعتی نان سحر
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
آیدین
vioni
تک ماکارون
صنایع غذایی مسرور
زر ماکارون
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
گروه صنعتی پارس استا
صنایع غذایی دلوسه
آرد سازی پوسان