پنج شنبه 11 آذر ماه 1400  -  Thursday, December 2, 2021
مهگلچاپ و بسته بندی2pemina
دیگه چه خبر
1
شنبه 16 خرداد ماه 1394 ساعت 19:58

افزایش جذب مواد غذایی سبزیجات با مصرف تخم‌مرغ

مواد غذایی> نتایج پژوهش محققان دانشگاه پورودو حاکی از آن است که مصرف تخم‌مرغ پخته به همراه سبزیجات جذب مواد غذایی موجود در سبزیجات و عموما جذب کلی مواد مغذی را افزایش می‌دهد.

به گفته محققان، زمانی که میزان زیادی تخم‌مرغ به همراه گوجه، اسفناج، هویج و کاهو مصرف شود، جذب کاروتنوئیدها_ رنگدانه‌های آلی که در سبزیجات و تخم مرغ یافت می‌شود_ سه تا 9 برابر افزایش پیدا می‌کند.

کاروتنوئید موجود در سالاد شامل بتا کاروتن، آلفا کاروتن، لیکوپن، لوتئین و زآکسانتین می‌باشد که دو مورد آخری در زرده تخم مرغ یافت می‌شوند.

به گفته محققان، وجود لوتئین و زآکسانتین باعث می‌شود که ارزش غذایی مواد موجود در سبزیجات نیز افزایش پیدا کند.

نتایج این پژوهش طی نشست سالیانه انجمن تغذیه آمریکا مطرح خواهد شد.

منبع:ایسنا
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
نظرسنجی
چه زمانی برای حذف ارز 4200 تومانی مناسب است؟
نازگل
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
شیرین عسل1
روغن غنچه
لاکیدووو
haraz
فشذهشف2
زرفروکتوز1
mihan2
پگاه-خامه
taknan2
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
gulfood
packagingart
آب معدنی واتا
حلبچی
tejarat talaie
ariantaem
kandoj
صنایع غذایی مسرور
ارسال پیامک
تیتر20
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
گروه صنعتی نان سحر
گروه صنایع  غذایی نان آوران
صنایع غذایی ب آ
آیدین
گروه صنعتی پارس استا
صنایع غذایی دلوسه
رستوران حاج محسن1
آرد سازی پوسان
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
ardineh
zar
صنایع غذایی سحر همدان