شنبه 15 آذر ماه 1399  -  Saturday, December 5, 2020
eco 1peminapegah
دیگه چه خبر
0
سه شنبه 15 مهر ماه 1399 ساعت 19:40

7 دستورالعمل بسیار مفید تغذیه‌ای برای پیشگیری و درمان "سرما‌خوردگی و آنفلوآنزا"

غذا و تغذیه> با فرا رسیدن فصول سرد سال، احتمال ابتلای افراد به بیماری‌‌هایی نظیر آنفلوآنزا و سرماخوردگی افزایش می‌‌یابد، از سوی دیگر با توجه به همه‌‌گیری کرونا در پاییز امسال و شباهت علائم کووید19 با سرماخوردگی، ممکن است در صورت ابتلای افراد به سرماخوردگی، نگرانی‌‌هایی ایجاد شود و همین امر، بار مراجعه به مراکز درمانی و در نتیجه احتمال انتقال کووید19 را افزایش دهد.

بنابراین بهترین راهکار، رعایت برخی اصول بهداشتی و تغذیه‌‌ای ساده بر اساس آموزه‌‌های طب سنتی برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری‌‌ها است.

توصیه‌‌های طب سنتی برای پیشگیری از سرماخوردگی

پرهیزها:

ــ از مصرف گوشت قرمز (به‌ویژه گوشت گاو و گوساله) و غذاهای دیرهضم، پرخوری و درهم‌‌خوری پرهیز کنید و غذاها را به خوبی بجوید.

 ــ از قرار گرفتن بدون پوشش مناسب در برابر باد و سرمای پاییزی به شدت پرهیز کنید.

 ــ بعد از استحمام به هیچ وجه بلافاصله بدن خود را در معرض هوای آزاد بیرون قرار ندهید و سر خود را حتماً بپوشانید. 

ــ از مصرف آب یخ، ترشی، غذاهای چرب و غلیظ مانند ماکارونی، الویه، فست‌فودها و محصولات صنعتی پرهیز کنید.

ــ از مصرف غذاهای بسیار ترش، شور، پرادویه و تند خودداری کنید.

ــ سعی کنید غذاها را بیشتر به صورت آبپز، بخارپز و کبابی طبخ کنید و از مصرف غذاهای سرخ‌کرده بپرهیزید.

توصیه‌‌های تغذیه‌ای ویژه فصل پاییز

1 ــ مصرف روزانه یک  تا دو بار از سوپی که در آن از این مواد استفاده شده باشد: یک فنجان رشته فرنگی، 6 لیوان آب، دو قاشق غذاخوری روغن کنجد، نصف نعلبکی شوید، مقداری کمی گوشت بلدرچین، کمی پیاز، نمک و زردچوبه و کمی زنجبیل آسیاب شده با یک لیمو عمانی البته می‌توانید به جای بخشی از آب مورد استفاده در پخت این سوپ، از یک تا لیوان عرق یونجه هم استفاده کنید که اثر گرمابخشی و قوت‌زایی این سوپ را به‌شدت افزایش می‌دهد.

2 ــ مصرف سوپ جو، حریره جو، سوپ شیر با گشنیز، جعفری، ماش، سیر و پیاز

3 ــ خوردن شلغم، نوشیدن شربت لیموترش تازه با عسل و دمنوش بابونه

4 ــ نوشیدن جوشانده 10 عدد عناب با کمی عسل، شربت‌‌های حاوی دمنوش آویشن و مصرف دمنوش پونه یا عرق آن

5 ــ حریره‌‌ای که با دستور زیر تهیه شود برای کنترل علائم سرماخوردگی و رفع کوفتگی بدن مفید است: دو قاشق آرد را در دو لیوان آب سرد حل کنید؛ سپس 5 قاشق شکر یا عسل، 5 قاشق گلاب، یک قاشق روغن زیتون، کمی دارچین و کمی زعفران را مخلوط کرده و روی حرارت مرتب هم بزنید و هر ساعت یک نعلبکی به صورت گرم میل کنید.

6 ــ غرغره کردن و خوردن جوشانده عدس، غرغره سکنجبین یا آب و عسل و نمک و چند قطره سرکه روزی 5 تا 6 بار به جلوگیری از التهاب گلو و درمان علائم سرماخوردگی و عفونت‌های گلو بسیار مفید است.

7 ــ استفاده از لعاب به‌‌دانه و جوشانده عناب باعث نرم شدن گلو و کاهش سرفه و گلودرد می‌‌شود.

منبع:شفاآنلاین
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
نظرسنجی
عملکرد کانون انجمنهای صنایع غذایی را در دفاع از صنعت غذا چگونه ارزیابی می کنید؟
nazgol
لاکیدووو
sobhan
mihan
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
pegah4
شیرین عسل1
tabiat
زرفروکتوز1
haraz1
goncheh1
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
صنایع غذایی ب آ
گروه صنعتی پارس استا
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
آب معدنی واتا
تک ماکارون
صنایع غذایی سحر همدان
صنایع غذایی دلوسه
رستوران حاج محسن1
زر ماکارون
آیدین
آرد سازی پوسان
تیتر20
صنایع غذایی مسرور
ارسال پیامک
گروه صنایع  غذایی نان آوران
گروه صنعتی نان سحر
vioni