سه شنبه 1 آبان ماه 1397  -  Tuesday, October 23, 2018
مارکتی/ قفسه ها تو پر نگه دار/markketyeco 1
اخبار برگزیده
1
شنبه 8 ارديبهشت ماه 1397 ساعت 11:6

کاهش بهای شکر، قهوه و آب پرتقال و افزایش قیمت کاکائو در بورس نیویورک

مواد غذایی> اقتصاد غذا - در پایان معاملات روز چهارشنبه مورخ 25 آوریل، نرخ شکر با 0.23 سنت کاهش به هر پوند 11.15 سنت رسید.

 به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، نرخ پایان معاملات در واقع میانگین دامنه نوسانات آن بود. در مجموع بهای شکر خام را امتیازات فنی بازار حمایت می کرد. در همین حال نرخ قهوه در بورس مذکور نیز به هر پوند 118.45 سنت تنزل یافت. نرخ پایان معاملات قهوه نزدیک به نرخ پایین در فصل جاری بود.افزون بر این، نرخ کاکائو با 41 دلار افزایش به هر تن 2856 دلار ترقی کرد. نرخ پایان معاملات نزدیک به نرخ بالای آن در فصل جاری بود. در تحولی دیگر نرخ پنبه هر پوند 84.37 سنت بود که بیانگر افزایش 0.286 سنتی آن بود. قیمت کنسانتره آب پرتقال یا 0.55 سنت کاهش به هر پوند 1.47 دلار رسید. فروش های سودگرانه در  کاهش  بهای آب پرتقال نقش داشت.
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
haraz1
روغن نازگل
زر فروکتوز
شیرین عسل1
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
کشاورزی
گروه صنایع  غذایی نان آوران
گروه صنعتی پارس استا
گروه صنعتی نان سحر
تیتر20
آب معدنی واتا
فودیار
صنایع غذایی مسرور
آرد سازی پوسان
ارسال پیامک
اقتصاد سبز
تک ماکارون
صنایع غذایی دلوسه
آیدین
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
صنایع غذایی سحر همدان
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
صنایع غذایی ب آ
vioni
جوان
زر ماکارون
رستوران حاج محسن1
www.addlikebutton.net