یک شنبه 30 دى ماه 1397  -  Sunday, January 20, 2019
eco 1مارکتی/ قفسه ها تو پر نگه دار/markkety
اخبار برگزیده
1
شنبه 8 ارديبهشت ماه 1397 ساعت 11:6

کاهش بهای شکر، قهوه و آب پرتقال و افزایش قیمت کاکائو در بورس نیویورک

مواد غذایی> اقتصاد غذا - در پایان معاملات روز چهارشنبه مورخ 25 آوریل، نرخ شکر با 0.23 سنت کاهش به هر پوند 11.15 سنت رسید.

 به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، نرخ پایان معاملات در واقع میانگین دامنه نوسانات آن بود. در مجموع بهای شکر خام را امتیازات فنی بازار حمایت می کرد. در همین حال نرخ قهوه در بورس مذکور نیز به هر پوند 118.45 سنت تنزل یافت. نرخ پایان معاملات قهوه نزدیک به نرخ پایین در فصل جاری بود.افزون بر این، نرخ کاکائو با 41 دلار افزایش به هر تن 2856 دلار ترقی کرد. نرخ پایان معاملات نزدیک به نرخ بالای آن در فصل جاری بود. در تحولی دیگر نرخ پنبه هر پوند 84.37 سنت بود که بیانگر افزایش 0.286 سنتی آن بود. قیمت کنسانتره آب پرتقال یا 0.55 سنت کاهش به هر پوند 1.47 دلار رسید. فروش های سودگرانه در  کاهش  بهای آب پرتقال نقش داشت.
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
روغن نازگل
زر فروکتوز
شیرین عسل1
haraz1
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
ghoncheh
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
کشاورزی
صنایع غذایی دلوسه
آب معدنی واتا
صنایع غذایی سحر همدان
رستوران حاج محسن1
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
زر ماکارون
اقتصاد سبز
گروه صنعتی نان سحر
صنایع غذایی ب آ
گروه صنایع  غذایی نان آوران
آرد سازی پوسان
گروه صنعتی پارس استا
ارسال پیامک
vioni
صنایع غذایی مسرور
آیدین
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
فودیار
تیتر20
تک ماکارون
جوان
www.addlikebutton.net