یک شنبه 29 بهمن ماه 1396  -  Sunday, February 18, 2018
eco 1مه کامه
دیگه چه خبر
2
چهار شنبه 11 مرداد ماه 1396 ساعت 11:9

کاهش تاثیر منفی رژیم غذایی غربی با مصرف چای سبز

غذا و تغذیه> پزشکان معتقدند که ترکیب موجود در چای سبز به کاهش اثرات منفیِ رژیم غذایی غربی کمک می‌کند.

چای سبز(Green tea) یکی از متداول‌ترین نوشیدنی‌های مصرفی در سراسر جهان است زیرا فوائد قابل توجهی برای سلامتی دارد. نتایج آزمایش‌ها نشان می‌دهد این نوشیدنی می‌تواند با تاثیرات منفی رژیم غذایی غربی بر سلامتی مقابله کند.


متخصصان چینی دریافتند ترکیب موجود در چای سبز موسوم به "اپی گالوکاتشین گالات"  احتمال بروز مقاومت انسولینی، چاقی(Obesity) و اختلال حافظه را در موش‌های تغذیه شده با رژیم غذایی سرشار از چربی و فروکتوز کاهش می‌دهد.

رژیم غذایی غربی به طور کلی رژیمی مملوء از گوشت قرمز و فرآوری شده، چربی اشباع شده، مواد قندی و کربوهیدرات‌هاست و مقدار میوه، سبزی، غلات و غذاهای دریای در آن پایین است.

این رژیم غذایی با افزایش وزن، چاقی و ابتلا به دیابت(Diabetes) نوع دو مرتبط است. همچنین نتایج مطالعات حاکی از آن است رژیم غذایی غربی خطر نارسایی شناختی را افزایش می‌دهد.

به گزارش مدیکال نیوز تودی، هر چند نتایج این مطالعه نشان می‌دهد ترکیب EGCG موجود در چای سبز می‌تواند تاثیرات منفی رژیم غذایی غربی را کاهش دهد.

منبع:شفا آنلاین
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
shirinasal3
haraz1
zarforoktoz
farda2
تلگرام فودپرس
روغن نازگل
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
فودیار
زر ماکارون
گروه صنعتی نان سحر
ارسال پیامک
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
گروه صنعتی پارس استا
vioni
تک ماکارون
اقتصاد سبز
رستوران حاج محسن1
آب معدنی واتا
صنایع غذایی دلوسه
تیتر20
صنایع غذایی سحر همدان
گروه صنایع  غذایی نان آوران
جوان
آیدین
صنایع غذایی مسرور
BA
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
آرد سازی پوسان
www.addlikebutton.net