سه شنبه 22 آبان ماه 1397  -  Tuesday, November 13, 2018
مارکتی/ قفسه ها تو پر نگه دار/markketyeco 1
دیگه چه خبر
2
چهار شنبه 11 مرداد ماه 1396 ساعت 11:9

کاهش تاثیر منفی رژیم غذایی غربی با مصرف چای سبز

غذا و تغذیه> پزشکان معتقدند که ترکیب موجود در چای سبز به کاهش اثرات منفیِ رژیم غذایی غربی کمک می‌کند.

چای سبز(Green tea) یکی از متداول‌ترین نوشیدنی‌های مصرفی در سراسر جهان است زیرا فوائد قابل توجهی برای سلامتی دارد. نتایج آزمایش‌ها نشان می‌دهد این نوشیدنی می‌تواند با تاثیرات منفی رژیم غذایی غربی بر سلامتی مقابله کند.


متخصصان چینی دریافتند ترکیب موجود در چای سبز موسوم به "اپی گالوکاتشین گالات"  احتمال بروز مقاومت انسولینی، چاقی(Obesity) و اختلال حافظه را در موش‌های تغذیه شده با رژیم غذایی سرشار از چربی و فروکتوز کاهش می‌دهد.

رژیم غذایی غربی به طور کلی رژیمی مملوء از گوشت قرمز و فرآوری شده، چربی اشباع شده، مواد قندی و کربوهیدرات‌هاست و مقدار میوه، سبزی، غلات و غذاهای دریای در آن پایین است.

این رژیم غذایی با افزایش وزن، چاقی و ابتلا به دیابت(Diabetes) نوع دو مرتبط است. همچنین نتایج مطالعات حاکی از آن است رژیم غذایی غربی خطر نارسایی شناختی را افزایش می‌دهد.

به گزارش مدیکال نیوز تودی، هر چند نتایج این مطالعه نشان می‌دهد ترکیب EGCG موجود در چای سبز می‌تواند تاثیرات منفی رژیم غذایی غربی را کاهش دهد.

منبع:شفا آنلاین
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
شیرین عسل1
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
haraz1
زر فروکتوز
روغن نازگل
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
کشاورزی
صنایع غذایی مسرور
صنایع غذایی سحر همدان
گروه صنعتی پارس استا
اقتصاد سبز
آیدین
فودیار
آرد سازی پوسان
جوان
صنایع غذایی دلوسه
گروه صنایع  غذایی نان آوران
صنایع غذایی ب آ
تک ماکارون
آب معدنی واتا
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
زر ماکارون
گروه صنعتی نان سحر
ارسال پیامک
تیتر20
vioni
رستوران حاج محسن1
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
www.addlikebutton.net