یک شنبه 2 ارديبهشت ماه 1397  -  Sunday, April 22, 2018
eco 1مارکتی/ قفسه ها تو پر نگه دار/markkety
اخبار برگزیده
0
سه شنبه 21 فروردين ماه 1397 ساعت 11:49

افزایش نرخ های کاکائو، شکر و قهوه در بورس نیویورک

مواد غذایی> اقتصاد غذا - در پایان معاملات روز دوشنبه مورخ نهم آوریل نرخ قهره برای تحویل درماه مه افزایش یافت.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، میانگین قیمت مذکور می تواند نرخ آغاز معاملات روز سه شنبه بورس مذکور قرار گیرد. کارشناسان پیش بینی می کنند نرخ این محصول در آینده نزدیک افزایش می یابد و اندکی بالاتر از میانگین متحرک 50 روزه آن (هر پوند 12.11 سنت) خواهد بود.
در همین حال نرخ کاکائو برای تحویل در ماه مه نیز افزایش یافت و به این ترتیب افت هفته گذشته آن جبران گردید دامنه بالای نرخ مذکور می تواند نرخ آغاز معاملات روز سه شنبه قرار گیرد.
در تحولی دیگر نرخ شکر برای تحویل در ماه مه به آرامی افزایش یافت و میانگین دامنه نرخ آن می تواند نرخ آغاز معاملات روز سه شنبه قرار گیرد. نرخ شکر در پایان معاملات بورس نیویورک بالاتر از میانگین متحرک 20 روزه آن هر پوند 12.55 سنت بود.
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
haraz1
روغن نازگل
zarforoktoz
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
shirinasal3
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
صنایع غذایی دلوسه
صنایع غذایی سحر همدان
رستوران حاج محسن1
تک ماکارون
آب معدنی واتا
تیتر20
جوان
فودیار
گروه صنعتی پارس استا
گروه صنعتی نان سحر
صنایع غذایی مسرور
BA
گروه صنایع  غذایی نان آوران
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
زر ماکارون
vioni
ارسال پیامک
اقتصاد سبز
آیدین
آرد سازی پوسان
www.addlikebutton.net