شنبه 24 آذر ماه 1397  -  Saturday, December 15, 2018
eco 1مارکتی/ قفسه ها تو پر نگه دار/markkety
اخبار برگزیده
0
سه شنبه 21 فروردين ماه 1397 ساعت 11:49

افزایش نرخ های کاکائو، شکر و قهوه در بورس نیویورک

مواد غذایی> اقتصاد غذا - در پایان معاملات روز دوشنبه مورخ نهم آوریل نرخ قهره برای تحویل درماه مه افزایش یافت.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، میانگین قیمت مذکور می تواند نرخ آغاز معاملات روز سه شنبه بورس مذکور قرار گیرد. کارشناسان پیش بینی می کنند نرخ این محصول در آینده نزدیک افزایش می یابد و اندکی بالاتر از میانگین متحرک 50 روزه آن (هر پوند 12.11 سنت) خواهد بود.
در همین حال نرخ کاکائو برای تحویل در ماه مه نیز افزایش یافت و به این ترتیب افت هفته گذشته آن جبران گردید دامنه بالای نرخ مذکور می تواند نرخ آغاز معاملات روز سه شنبه قرار گیرد.
در تحولی دیگر نرخ شکر برای تحویل در ماه مه به آرامی افزایش یافت و میانگین دامنه نرخ آن می تواند نرخ آغاز معاملات روز سه شنبه قرار گیرد. نرخ شکر در پایان معاملات بورس نیویورک بالاتر از میانگین متحرک 20 روزه آن هر پوند 12.55 سنت بود.
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
زر فروکتوز
شیرین عسل1
haraz1
روغن نازگل
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
کشاورزی
صنایع غذایی ب آ
vioni
گروه صنایع  غذایی نان آوران
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
آب معدنی واتا
گروه صنعتی نان سحر
آرد سازی پوسان
جوان
زر ماکارون
تک ماکارون
صنایع غذایی مسرور
تیتر20
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
صنایع غذایی سحر همدان
ارسال پیامک
صنایع غذایی دلوسه
گروه صنعتی پارس استا
فودیار
آیدین
رستوران حاج محسن1
اقتصاد سبز
www.addlikebutton.net