دو شنبه 2 مهر ماه 1397  -  Monday, September 24, 2018
eco 1مارکتی/ قفسه ها تو پر نگه دار/markkety
اخبار برگزیده
0
سه شنبه 21 فروردين ماه 1397 ساعت 11:49

افزایش نرخ های کاکائو، شکر و قهوه در بورس نیویورک

مواد غذایی> اقتصاد غذا - در پایان معاملات روز دوشنبه مورخ نهم آوریل نرخ قهره برای تحویل درماه مه افزایش یافت.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، میانگین قیمت مذکور می تواند نرخ آغاز معاملات روز سه شنبه بورس مذکور قرار گیرد. کارشناسان پیش بینی می کنند نرخ این محصول در آینده نزدیک افزایش می یابد و اندکی بالاتر از میانگین متحرک 50 روزه آن (هر پوند 12.11 سنت) خواهد بود.
در همین حال نرخ کاکائو برای تحویل در ماه مه نیز افزایش یافت و به این ترتیب افت هفته گذشته آن جبران گردید دامنه بالای نرخ مذکور می تواند نرخ آغاز معاملات روز سه شنبه قرار گیرد.
در تحولی دیگر نرخ شکر برای تحویل در ماه مه به آرامی افزایش یافت و میانگین دامنه نرخ آن می تواند نرخ آغاز معاملات روز سه شنبه قرار گیرد. نرخ شکر در پایان معاملات بورس نیویورک بالاتر از میانگین متحرک 20 روزه آن هر پوند 12.55 سنت بود.
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
زر فروکتوز
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
شیرین عسل1
روغن نازگل
haraz1
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
کشاورزی
فودیار
زر ماکارون
ارسال پیامک
تیتر20
گروه صنعتی پارس استا
صنایع غذایی مسرور
گروه صنایع  غذایی نان آوران
صنایع غذایی دلوسه
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
vioni
رستوران حاج محسن1
جوان
صنایع غذایی سحر همدان
آب معدنی واتا
تک ماکارون
آرد سازی پوسان
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
صنایع غذایی ب آ
اقتصاد سبز
گروه صنعتی نان سحر
آیدین
www.addlikebutton.net