پنج شنبه 23 مرداد ماه 1399  -  Thursday, August 13, 2020
eco 1pegah
دیگه چه خبر
0
سه شنبه 16 ارديبهشت ماه 1399 ساعت 13:32

پرهیز از این نوشیدنی‌ها در زمان افطار

غذا و تغذیه> متخصص طب ایرانی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: یکی از شیوه‌های اشتباه شروع افطاری در ایام روزه‌داری، خوردن حجم زیادی از مایعات سرد در ابتدای افطار است که این رفتار خصوصا در افراد گرم مزاج، جوانان و افرادی که در طول روز عطش زیادی را تحمل کردند یا فعالیت زیادی داشته‌اند که منجر به تشنگی بیش از حد به آن‌ها شده بیشتر صدق می‌کند. 

دکتر مرتضی مجاهدی اظهار کرد: این افراد در ابتدای شروع افطار ممکن است چند لیوان آب یا دیگر مایعات سرد میل کنند که از دیدگاه طب ایرانی به شدت برای سلامت معده و حتی کبد و کل بدن مضر است. 

وی تصریح کرد: نوشیدنی سرد خصوصا به صورت ناشتا بسیار مضر خواهد بود.

متخصص طب ایرانی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی بابل خاطرنشان کرد: مطالعات جدید هم نشان می‌دهند که نوشیدن آب سرد در ایجاد بیماری‌های معده، گوارشی و حتی کبد چرب هم دخیل است. 

مجاهدی ادامه داد: برای شروع افطاری از مصرف آب سرد و مایعات سرد اجتناب کنید. 

وی یادآور شد: سرد شدن معده به دنبال مصرف مایعات سرد سبب آسیب به فرآیند هضم غذای خورده شده می‌شود و به دنبال آن مشکلات گوارشی و بیماری‌های معده ایجاد خواهد شد.

منبع:ایسنا
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
نظرسنجی
عملکرد کانون انجمنهای صنایع غذایی را در دفاع از صنعت غذا چگونه ارزیابی می کنید؟
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
nazgol
goncheh1
haraz1
شیرین عسل1
sobhan
pegah3
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
ارسال پیامک
آب معدنی واتا
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
آیدین
صنایع غذایی سحر همدان
تیتر20
گروه صنایع  غذایی نان آوران
آرد سازی پوسان
رستوران حاج محسن1
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
گروه صنعتی نان سحر
vioni
صنایع غذایی دلوسه
صنایع غذایی ب آ
صنایع غذایی مسرور
زر ماکارون
تک ماکارون
گروه صنعتی پارس استا