جمعه 28 تير ماه 1398  -  Friday, July 19, 2019
pegaheco 1
اخبار برگزیده
0
یک شنبه 22 ارديبهشت ماه 1398 ساعت 15:59

شاخص قیمت تولید محصولات گاوداری صنعتی ۱۸.۳ درصد افزایش یافت

کشاورزی> شاخص قیمت تولیدکننده محصولات گاوداری‎های صنعتی کشور در زمستان ١٣٩٧ به عدد ۴۸۱.۱۱ رسید که ١٨.٣۴ درصد نسبت به فصل قبل افزایش داشته است.

به گزارش مرکز آمار ایران، شاخص قیمت تولیدکننده محصولات گاوداری‌های صنعتی کشور در زمستان ١٣٩٧ به عدد ۴۸۱.۱۱ رسید که ۱۸.۳۴ درصد نسبت به فصل قبل (تورم فصلی) و ۸۷.۴۲ درصد نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه)، افزایش داشته است.

در فصل مورد بررسی شاخص تمامی اقلام با افزایش مواجه بوده است. در این میان، شاخص گوساله پرواری، با ۴۰.۷۱ درصد بیشترین افزایش را نسبت به فصل قبل داشته است. بیشترین افزایش نسبت به فصل مشابه سال قبل نیز با ۱۴۵.۲۹ درصد، مربوط به قلم گاو حذفی شیری است. درصد تغییر شاخص در چهار فصل منتهی به زمستان ١٣٩٧ نسبت به چهار فصل منتهی به زمستان ١٣٩۶، ۵۲.۴۸ درصد (تورم سالانه) است.

شاخص استانی

بررسی شاخص قیمت تولیدکننده محصولات گاوداری‌های صنعتی کشور در زمستان ١٣٩٧ نشان می‌دهد که تمام استان‌های کشور نسبت به فصل قبل با افزایش رو به رو بوده و بیشترین میزان افزایش مربوط به استان اردبیل با ۵۳.۰۹ درصد است. همچنین تمام استان‌های کشور نسبت به فصل مشابه سال قبل افزایش داشته‌اند، به طوری که استان لرستان با ۱۲۱.۷۶ درصد افزایش، بیشترین افزایش قیمت را نسبت به فصل مشابه سال قبل تجربه کرده است.

شاخص اقلام اصلی

شاخص گاو تلیسه در زمستان ١٣٩٧ به ۳۱۶.۱۱ واحد رسیده که در مقایسه با فصل قبل ٢٠.٨٠ درصد و نسبت به فصل مشابه سال قبل ۱۲۰.۹۴ درصد افزایش نشان می‌دهد.

شاخص گاو شیری در زمستان ١٣٩٧ به ۲۲۶.۴۶ واحد رسیده که در مقایسه با فصل قبل ۱۷.۵۷ درصد و نسبت به فصل مشابه سال قبل ۶۱.۲۹ درصد افزایش داشته است.

شاخص گاو نر داشتی در زمستان ١٣٩٧ به ۲۹۹.۱۷ واحد رسیده که در مقایسه با فصل قبل ۳۲.۳۶ درصد و نسبت به فصل مشابه سال قبل ۶۱.۵۵ درصد افزایش نشان می‌دهد.

شاخص گوساله پرواری در زمستان ١٣٩٧ به ۷۱۹.۰۸ واحد رسیده که در مقایسه با فصل قبل ۴۰.۷۱ درصد و نسبت به فصل مشابه سال قبل ١٣٨.٧٨ درصد افزایش داشته است.

شاخص گاو حذفی شیری در زمستان ١٣٩٧ به ۹۱۱.۵۵ واحد رسیده که در مقایسه با فصل قبل ۳۹.۱۵ درصد و نسبت به فصل مشابه سال قبل ۱۴۵.۲۹ درصد افزایش نشان می‌دهد.

شاخص گوساله نر زیر چهار ماه در زمستان ١٣٩٧ به ۴۶۹.۱۵ واحد رسیده است که در مقایسه با فصل قبل ۳۶.۰۶ درصد و نسبت به فصل مشابه سال قبل ١٣١.٧١ درصد افزایش نشان می‌دهد.

شاخص شیر در زمستان ١٣٩٧ به ۴۰۱.۶۱ واحد رسیده که در مقایسه با فصل قبل ۴.۵۸ درصد و نسبت به فصل مشابه سال قبل ۶۰.۲۸ درصد افزایش نشان می‌دهد.

شاخص کود در زمستان ١٣٩٧ به ۴۱۳.۶۱ واحد رسیده که در مقایسه با فصل قبل ۱۵.۴۹ درصد و نسبت به فصل مشابه سال قبل ۲۹.۳۴ درصد افزایش نشان می‌دهد.

منبع:مهر
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
شیرین عسل1
روغن نازگل
haraz1
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
ghoncheh
زرفروکتوز1
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
صنایع غذایی سحر همدان
صنایع غذایی ب آ
گروه صنایع  غذایی نان آوران
آیدین
گروه صنعتی نان سحر
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
صنایع غذایی مسرور
رستوران حاج محسن1
صنایع غذایی دلوسه
آرد سازی پوسان
تک ماکارون
تیتر20
vioni
ارسال پیامک
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
زر ماکارون
گروه صنعتی پارس استا
آب معدنی واتا