چهار شنبه 28 شهريور ماه 1397  -  Wednesday, September 19, 2018
eco 1مارکتی/ قفسه ها تو پر نگه دار/markkety
دیگه چه خبر
1
دو شنبه 11 تير ماه 1397 ساعت 11:21

خوردن طالبی و خربزه با این مواد غذایی اکیدا ممنوع!

غذا و تغذیه> برخی مواد غذایی دارای طبعی مخالف با طبع خربزه و طالبی بوده و باعث بروز مشکلاتی برای فرد می‌شود.

برخی مواد غذایی دارای طبعی مخالف با طبع خربزه و طالبی بوده و باعث بروز مشکلاتی برای فرد می شود، در ادامه به شما خواهیم گفت، طالبی و خربزه را با چه مواد غذایی نخورید؟

به منظور پیشگیری از مشکلات گوارشی و احساس نفخ(Bloating) در معده، بهتر است در انتخاب مواد غذایی دقت کرده و همچنین مواد غذایی ناسازگار را با هم مصرف نکنیم. برخی میوه ها مانند طالبی و خربزه از میوه هایی هستند که توصیه می شود به تنهایی و بدون ترکیب با مواد غذایی دیگر مصرف شود.

خربزه و طالبی را با میوه های دیگر مصرف نکنید
بهتر است خربزه را با معده خالی مصرف کنید و پس از صرف غذای سنگین از مصرف آن خودداری کنید. همچنین بهتر است خربزه را با میوه های دیگر مصرف نکنید زیرا خربزه و طالبی، زودتر از میوه های دیگر هضم می شوند و زمان هضم میوه های دیگر با این دو میوه، متفاوت است و همین موضوع باعث کندی حرکت روده و هضم طولانی مدت می شود.

زمانی که خربزه و یا طالبی را با میوه های دیگر مصرف می کنید، عملکرد مناسب سیستم گوارش کاهش پیدا کرده و باعث نفخ و جمع شدن گاز می شود.

ترکیب نامناسب خربزه و طالبی با سایر مواد غذایی
علاوه بر منع مصرف خربزه و طالبی با میوه های دیگر، لازم است که در مورد مصرف این دو میوه و برخی مواد غذایی بسیار دقت کنید. به عنوان مثال، ترکیب خربزه، طالبی و ماست، ترکیب نامناسبی است و همچنین مصرف این دو میوه، با برخی مواد غذایی مانند ماهی و یا غذاهای پر چرب و سنگین، توصیه نمی شود.

تفاوت هضم طالبی و خربزه با سایر مواد غذایی
هضم مواد غذایی مختلف کاملا با هم متفاوت هستند. برخی مواد غذایی زود هضم می شوند و برخی دیگر مدت زمان بیشتری برای هضم، دارند. دقت کنید که مواد غذایی دیر هضم را با خربزه و طالبی، مصرف نکنید. به عنوان مثال، مصرف برنج و یا گوشت های پر چرب و ماهی، به علت سرد مزاج بودن آن ها، هضم آن ها طول می کشد. بنابراین، بهتر است این مواد غذایی با خربزه و طالبی مصرف نشوند زیرا علاوه بر ناسازگاری هضم آن ها، ممکن است سبب مشکلات گوارشی و اختلال در عملکرد معده شود.

در صورتی که شما در هضم غذا دچار مشکل بوده و معده حساسی دارید، بهتر است برای جلوگیری از اختلالات گوارشی(Digestive disorders)، در مصرف همزمان این میوه ها با برخی مواد غذایی احتیاط کنید. به یاد داشته باشید که میوه هایی مانند خربزه را با موز یا میوه دیگری مانند آناناسترکیب نکنید زیرا این ترکیب، ترکیب خوبی نبوده و اختلالاتی ایجاد می کند.

منع مصرف خربزه و طالبی با این مواد غذایی
– توصیه می شود که میوه های شیرین مانند خربزه و طالبی را با میوه های اسیدی با هم مصرف نکنید.

– طالبی و خربزه را با مواد شیرین و میوه های شیرین دیگر مصرف نکنید.

– طالبی و خربزه را با نوشیدنی ها و مایعات مصرف نکنید.

– طالبی و خربزه را با سبزیجات خام مصرف نکنید.

– همراه با طالبی و خربزه، مواد غذایی سنگین و چرب و با پروتئین بالا مصرف نکنید.

عدم ترکیب میوه های شیرین با میوه های اسیدی
توصیه می شود که خربزه را با میوه های شیرین و اسیدی ترکیب نکنید و همچنین آن ها را با میوه های آبدار و سبزیجات برگ دار دیگر مصرف نکنید. این میوه ها با هم در تضاد بوده و ممکن است باعث بروز مشکلاتی برای سیستم گوارش شود.

عدم مصرف آب با خربزه و طالبی
بهتر است که قبل از وعده های غذایی بدن خود را هیدراته کنید و آب بخورید و حداقل 30-60 دقیقه بعد از غذا، دوباره صبر کرده و آب بنوشید. در نظر داشته باشید که طالبی و خربزه ، خود حاوی آب بوده و مصرف آب زیاد همراه با آن ها معده شما را سنگین کرده و هضم آن را دچار مشکل می کند.

عدم مصرف طالبی و خربزه با انبه
گاهی اوقات عدم سازگاری برخی مواد غذایی و میوه ها با هم، سبب بروز مشکلاتی می شود که گاهی بسیار مشکل ساز شده و حتی ممکن است خطراتی داشته باشد. بنابراین، باید در ترکیب مواد غذایی با یکدیگر دقت کنید. خربزه و انبه در طبع با هم متفاوت بوده و توصیه می شود که آن ها را با هم مصرف نکنید.

در برخی موارد هم ترکیب نادرست برخی مواد غذایی و مصرف آن ها ، تاثیرات بلند مدت بر بدن داشته و به مرور سبب بروز بیماری ها می شود. به عنوان مثال شما نباید ماست و ترشی را با هم مصرف کنید. زیرا مصرف این دو ماده با هم، سبب بروز لکه های سفید رنگ پوستی می شود.

عدم مصرف خربزه و طالبی با غذاهای چرب و یا فست فود
خربزه و طالبی را با مواد غذایی چرب، سنگین و یا فست فود مصرف نکنید. در این صورت، حجم معده شما پر شده و باعث اختلالات گوارشی می شود. غذاهای چرب، دیر هضم بوده و ترکیب آن با این دو میوه چندان مناسب نیست.

شما می توانید سبزیجات را با خربزه و طالبی مصرف کنید، البته در صورتی که به خوبی با آن مخلوط شده و به صورت پخته مصرف شود زیرا سبزیجات تقریبا با انواع مواد غذایی ترکیب شده و سازگار هستند.

عدم مصرف خربزه و عسل
خربزه و عسل دو ماده غذایی هستند که دارای مزاج و طبع متفاوتی هستند. توصیه می شود که هرگز خربزه و عسل را با هم مصرف نکنید زیرا ممکن است خطرات زیادی به دنبال داشته باشد.

به طور کلی زمانی که مواد غذایی مصرف می کنید، باید از ترکیبات مواد غذایی اطلاعاتی داشته باشید و بدانید که انواع مواد غذایی حاوی چه موادی هستند و مصرف آن ها با مواد غذایی ناسازگار چه مشکلاتی ایجاد می کند.

منبع:شفاآنلاین
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
زر فروکتوز
haraz1
روغن نازگل
شیرین عسل1
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
کشاورزی
آیدین
جوان
vioni
صنایع غذایی ب آ
تک ماکارون
زر ماکارون
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
تیتر20
صنایع غذایی مسرور
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
آب معدنی واتا
فودیار
ارسال پیامک
صنایع غذایی دلوسه
رستوران حاج محسن1
صنایع غذایی سحر همدان
اقتصاد سبز
گروه صنایع  غذایی نان آوران
گروه صنعتی پارس استا
گروه صنعتی نان سحر
آرد سازی پوسان
www.addlikebutton.net